Normalde dinden uzak arkadaşlarıma tavsiye verirdim ama iyiliklerini düşündüğüm halde umursamadıklarını gördüğümden beri kimseye din hakkında bir şey demiyorum. İki sevaba girelim diyordum günaha sokuyolardıatıyorum müslümansınız açıklar mısınız veya hristiyansınız ateist vs tanıştığınız arkadaş vs bahseder miydiniz. daha demin arkadaşımız bir konu açmış ateist olan kişilerin kendini belli ettiğine dair (ben ateistim demelerini ön plana çıkarmaları) bu görüşe bende katılıyorum. KISACA BİR ARKADAŞINIZA DİNDEN BAHSEDER DİN HAKKINDA KONUŞUR MUSUNUZ BU NORMAL BİR ŞEYMİ? (TÜRKİYEDE)
hocam uyanmak istemeyeni uyandıramazsınNormalde dinden uzak arkadaşlarıma tavsiye verirdim ama iyiliklerini düşündüğüm halde umursamadıklarını gördüğümden beri kimseye din hakkında bir şey demiyorum. İki sevaba girelim diyordum günaha sokuyolardı
Bu konuda böyle düşünmemek lazım bence. Mesela benim oda arkadaşım yüzünden ben düzeldim biraz, iyice dinden uzaklaşmıştım. Bedava sevap işteBir kişiye dinini sormak bana göre etik değil. Herkesin dini, düşüncesi kendine. İlgilenmemek lazım.
Senin tahsilin ne?Bu konuda böyle düşünmemek lazım bence. Mesela benim oda arkadaşım yüzünden ben düzeldim biraz, iyice dinden uzaklaşmıştım. Bedava sevap işte![]()
Üniversitedeyim şimdi, niyeSenin tahsilin ne?
Ateizm din değildir. Felsefi görüştür. Lütfen açtığın ve açacağın konular hakkında bilgi sahibi ol.ateistlik de bir din sayılabilir hocam
Lisede yurtta mı kalıyorsun diye merak ettim de.Üniversitedeyim şimdi, niye
yine de bir topluluk bu görüş açısında onların görüşü onların inancı yani illa din değil dememek olmaz diye düşünüyorumAteizm din değildir. Felsefi görüştür. Lütfen açtığın ve açacağın konular hakkında bilgi sahibi ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lisede yurtta mı kalıyorsun diye merak ettim de.
nasıl olsa bir görüşleri inançları var bir topluluğunyine de bir topluluk bu görüş açısında onların görüşü onların inancı yani illa din değil dememek olmaz diye düşünüyorum
Hayır gerek yok zaten konuşmalarımdan anlar.atıyorum müslümansınız açıklar mısınız veya hristiyansınız ateist vs tanıştığınız arkadaş vs bahseder miydiniz. daha demin arkadaşımız bir konu açmış ateist olan kişilerin kendini belli ettiğine dair (ben ateistim demelerini ön plana çıkarmaları) bu görüşe bende katılıyorum. KISACA BİR ARKADAŞINIZA DİNDEN BAHSEDER DİN HAKKINDA KONUŞUR MUSUNUZ BU NORMAL BİR ŞEYMİ? (TÜRKİYEDE)
Hayır din denemez. Senin bahsettiğin Hristiyanlık, Müslümanlık, Yahudilik gibi Teizm çatısı altında toplanan dinler. Bunlar Teizm. Teizm ve Ateizm'de felsefi görüştür. Tanımları bil. Körü körüne gitme.yine de bir topluluk bu görüş açısında onların görüşü onların inancı yani illa din değil dememek olmaz diye düşünüyorum
Hayır din denemez. Senin bahsettiğin Hristiyanlık, Müslümanlık, Yahudilik gibi Teizm çatısı altında toplanan dinler. Bunlar Teizm. Teizm ve Ateizm'de felsefi görüştür. Tanımları bil. Körü körüne gitme.
elbette ateist insanlar din benimsemedikleri için ateist ama ben yine de bir sorgularım tanımı onların inancına o şekilde bir görüş