Yardım Sizce En İyi switch ?

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Mizar mz60 alacağım sarı switch diye alacaktım fakat adamın elinde kırmızı ve mavi varmış mavi cok ses cıkartıyor pek sevmem ilk defa mekanik klavye kullanacağım sizce hangi switch onerirsiniz ?

Mizar mz60 alacağım sarı switch diye alacaktım fakat adamın elinde kırmızı ve mavi varmış mavi cok ses cıkartıyor pek sevmem ilk defa mekanik klavye kullanacağım sizce hangi switch onerirsiniz ?
Bence kırmızı switch al mavi switch belli bir yerden sonra sesi rahatsiz edebilir

mavi kullanıyorum ve muhtemelen değiştiricem, çok ses çıkarıyor evdekiler rahatsız oluyor
kırmızı alınabilir gibi

mavi kullandım red kullandım hissiyat olrak red

Duruma göre clicky duruma göre linear. Direk mavi veya kırmızı demek yanlış olur her sessiz switch kırmızı olmaz.

Mekanik Red Switch 🤙

Mavi kırmızı falan denmez genellikle internette switch türlerini karşılaştıran bir site bul sana uygununu al benim önerim Cherry Mx red

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri