Daha yeni çıkan oyun ücretsiz olamaz.rdr2 olabilir olmasa bile büyük çaplı bir oyun geliyor hemde beleşşşşş
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence değil bu arada zaten korsan çıktı ama olmaz gibi para verenlerden sebep olmaz sadcee
Daha yeni çıkan oyun ücretsiz olamaz.rdr2 olabilir olmasa bile büyük çaplı bir oyun geliyor hemde beleşşşşş
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence değil bu arada zaten korsan çıktı ama olmaz gibi para verenlerden sebep olmaz sadcee
epic çok abarrtı simdi çıkar assasins creed bayılırım ha bari güzel oyun versselerDaha yeni çıkan oyun ücretsiz olamaz.
tahminimce r6 verebilirler5 - 6 gün sonra ücretsiz gizemli oyun verecekmiş. Sizce bu oyun ne olabilir ?
Benim Tahminim: Battlefield V ya da Cyberpunk 2077
valhalla verse ne güzel olurepic çok abarrtı simdi çıkar assasins creed bayılırım ha bari güzel oyun versseler
tahminimce unity verirlerepic çok abarrtı simdi çıkar assasins creed bayılırım ha bari güzel oyun versseler
battlefield v belki ama cyberpunk asla olmaz5 - 6 gün sonra ücretsiz gizemli oyun verecekmiş. Sizce bu oyun ne olabilir ?
Benim Tahminim: Battlefield V
v vermezlerbattlefield v belki ama cyberpunk asla olmaz
cyberpunk imkansız adamlar 8 senedir oyun yapıyor o kadar para harcadılar şimdi bedava verilirse adamlar batarCyberpunk vermeleri imkansıza yakın ama verirlerse fena olay olur.
Adamların Fortnitw gelirleri sayesinde dünyayı alıcak güçleri var minnak bir ihtimal cyberpunk olabilir ama çok düşük bence RDR VERICEKLER5 - 6 gün sonra ücretsiz gizemli oyun verecekmiş. Sizce bu oyun ne olabilir ?
Benim Tahminim: Battlefield V
imkansız olma olasılığı %-100Cyberpunk vermeleri imkansıza yakın ama verirlerse fena olay olur.