smdsafknjs''top'' kelimesinden sonra okumadım.
Hocam onu demiyorum laiklik din ve devletişlerinin birbirinden ayrılmasıdır eğer eşcinsellik yasa gelmemişse sen veya başkaları buna laik değil diyemezDinsizlik dini olmayan oluyor ahlaksız değil.
Senin burada bahsettiğin dinine sahip çıkmak değil dinini diğer insanlara dayatmak çünkü kendi dininin izin vermediği haram kıldığı bir şeyden dolayı insanlara baskı kuruyorsun onların özgürlüklerine engel oluyorsunbence olmamalı zaten çoğu kişi bunun haram olduğunu araştırmıyor ve bilmiyor Kur'an da bir ayette bile geçiyor biz erkeği ve kadını birbirleri için yarattık diyor ama çoğu kişi bunu bilmeyecek ve öğrenmeyecek buda bayağı kötü olacak erkek ile kadın birbirlerinin neslinin devamı içinde helal kılınmıştır şimdi bir eşcinsel kişiler bulsak ortaya neslinin devamı için bir çocuk veyahut birey diyeyim çıkmayacak buda neslini bilerek kirletmiş olacaksın dediğim gibi izin verilmemeli ve aramızdan çoğu kişi Müslüman bunları lütfen araştıralım dinimize sahip çıkalım
Tamam ben zaten gelmiyor laik değil demiyorum. Eşcinsellik yasalaştırılmasın çünkü dinimizde yasak diyenlere diyorum.Hocam onu demiyorum laiklik din ve devletişlerinin birbirinden ayrılmasıdır eğer eşcinsellik yasa gelmemişse sen veya başkaları buna laik değil diyemez
Bana dediysen öyle dinde yasak öldürün demedim tabiiki onlar insanlıktan zerre bir şey almdaılarEşcinselleri öldürüüğğn,dinde yasağk diyen adamlarda vicdan olduğunu sanmıyorum. Onları hor görenlerde vicdan olduğunu sanmıyorum.
TamamdırTamam ben zaten gelmiyor laik değil demiyorum. Eşcinsellik yasalaştırılmasın çünkü dinimizde yasak diyenlere diyorum.
Haklısın hocam ama insanlar birbirlerini uyarmak zorunda baskı kurmak işe yaramaz zaten,Allah ile kendi arasında sonucunu bilip yapıyor bunu yapan.Senin burada bahsettiğin dinine sahip çıkmak değil dinini diğer insanlara dayatmak çünkü kendi dininin izin vermediği haram kıldığı bir şeyden dolayı insanlara baskı kuruyorsun onların özgürlüklerine engel oluyorsun
Yok hocam birisini kastederek söylemedim.Bana dediysen öyle dinde yasak öldürün demedim tabiiki onlar insanlıktan zerre bir şey almdaılar
Yok yanlış anlamayın lütfen anladım zaten sadece söyleyim dedimYok hocam birisini kastederek söylemedim.