Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

T.P.G.

80+ Titanium
Eşcinsellik benim gözümde kötü bir şey ve şunu unutmasınlar anaları babaları eşcinsel olmadığı için su an varlar. Anlayamıyorlar erkek s**mek ne bileyim iğrenç bir şey. Onlara gore de kızlarla ilişkiye girmek ya da işte karşı cinsle.

Benom görüşüm bu. Başkasının görüşü de çok da umrumda degil açıkçası.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Dinsizlik dini olmayan oluyor ahlaksız değil.
Hocam onu demiyorum laiklik din ve devletişlerinin birbirinden ayrılmasıdır eğer eşcinsellik yasa gelmemişse sen veya başkaları buna laik değil diyemez

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
bence olmamalı zaten çoğu kişi bunun haram olduğunu araştırmıyor ve bilmiyor Kur'an da bir ayette bile geçiyor biz erkeği ve kadını birbirleri için yarattık diyor ama çoğu kişi bunu bilmeyecek ve öğrenmeyecek buda bayağı kötü olacak erkek ile kadın birbirlerinin neslinin devamı içinde helal kılınmıştır şimdi bir eşcinsel kişiler bulsak ortaya neslinin devamı için bir çocuk veyahut birey diyeyim çıkmayacak buda neslini bilerek kirletmiş olacaksın dediğim gibi izin verilmemeli ve aramızdan çoğu kişi Müslüman bunları lütfen araştıralım dinimize sahip çıkalım
Senin burada bahsettiğin dinine sahip çıkmak değil dinini diğer insanlara dayatmak çünkü kendi dininin izin vermediği haram kıldığı bir şeyden dolayı insanlara baskı kuruyorsun onların özgürlüklerine engel oluyorsun

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Hocam onu demiyorum laiklik din ve devletişlerinin birbirinden ayrılmasıdır eğer eşcinsellik yasa gelmemişse sen veya başkaları buna laik değil diyemez
Tamam ben zaten gelmiyor laik değil demiyorum. Eşcinsellik yasalaştırılmasın çünkü dinimizde yasak diyenlere diyorum.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Eşcinselleri öldürüüğğn,dinde yasağk diyen adamlarda vicdan olduğunu sanmıyorum. Onları hor görenlerde vicdan olduğunu sanmıyorum.
Bana dediysen öyle dinde yasak öldürün demedim :D :D tabiiki onlar insanlıktan zerre bir şey almdaılar

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Senin burada bahsettiğin dinine sahip çıkmak değil dinini diğer insanlara dayatmak çünkü kendi dininin izin vermediği haram kıldığı bir şeyden dolayı insanlara baskı kuruyorsun onların özgürlüklerine engel oluyorsun
Haklısın hocam ama insanlar birbirlerini uyarmak zorunda baskı kurmak işe yaramaz zaten,Allah ile kendi arasında sonucunu bilip yapıyor bunu yapan.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Şu konudan ne mesaj kastık ya .:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam birisini kastederek söylemedim.
Yok yanlış anlamayın lütfen anladım zaten sadece söyleyim dedim :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,087
Üyeler
167,051
Son üye
VeteranTiger