Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
evet tercih ve gene evet mallar dünyada kimse eş cinsel olsun diye baskı kurulmamıştır hepsi kendi halt yemeleri sonucu ve çoğunlukla havalı gözükmek için yada hayatlarında hiç bir halt yememiş kişilerdir bide erkek olup kızlardan sürekli red yiyen veya aynı şekilde kız olup erkeklerden red yiyen kişiler bunlar araştırıp bakarsan görürsün
Yani bendede biraz karşıtlık var ancak halt değilde bu bir tercih meselesi benim karşı olduğum konu evlilik. Ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
konuya karışmak istemedim ama ısrarla dopuştan gelmez. hangi bilimsel çalışmada okudunuz bunu? hangi deneysel araştırma kanıtladı? Zira ben psikolojik danışman olmama rağmen, master eğitimim de olmasına rağmen bahsettiğin gibi sonuca varan bir araştırmaya rastlamadım da.

not: bu konuyu araştırmıştım.

Sonuç olarak bu konu Psikolojik bir durum bunu rahatsızlık olarak gören bilim insanları da var normal bir durum olarak gören de var.İnsan normal bir durum gibi olarak görüyorsa, yaşamına öyle devam eder. Ancak bunu anomali olarak görüyorsa gerekli psikolojik desteği alır. Bu olay bu kadar basit.
Bana göre de çocukluktaki cinsel eğitim ile alakalı oluşabilen bir sapkınlık.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Nisa Suresi 15 ve 16. ayet
Tamam peki diğer konu ile ilgili de alabilir miyim? Eşcinsellerin havalı olmak için böyle oldukları hakkında. Arkadaş TÜİK’ten aldığını söylemişti.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
konuya karışmak istemedim ama ısrarla dopuştan gelmez. hangi bilimsel çalışmada okudunuz bunu? hangi deneysel araştırma kanıtladı? Zira ben psikolojik danışman olmama rağmen, master eğitimim de olmasına rağmen bahsettiğin gibi sonuca varan bir araştırmaya rastlamadım da.

not: bu konuyu araştırmıştım.

Sonuç olarak bu konu Psikolojik bir durum bunu rahatsızlık olarak gören bilim insanları da var normal bir durum olarak gören de var.İnsan normal bir durum gibi olarak görüyorsa, yaşamına öyle devam eder. Ancak bunu anomali olarak görüyorsa gerekli psikolojik desteği alır. Bu olay bu kadar basit.
David Reimer ismine bir bak derim

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Arkadaşlar siz ayetleri bilimsel kaynak olarak mı gösteriyorsunuz çıldırıyorum fkslspwnwşqlqşqk

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Ve son olarak önceki yazıma ithafen şunu söyleyeyimn
David Reimer ismine bir bak derim
ben de sana bunun anomali olduğunu iddia eden binlerce bilim insanı gösterirrim. Bilim dünyası tarafından kabul edilmiş mi ? bence yazımı tekrar oku derim.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Kesinlikle hayır. Doğanın kanununa aykırı bir durum. İnsan nüfusunun yok olması için yapılan projelerden birisi. Yasal olmalı diyenlerin yarın oğlunu bir damat istemeye geldiğinde verecek mi?

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Tamam peki diğer konu ile ilgili de alabilir miyim? Eşcinsellerin havalı olmak için böyle oldukları hakkında. Arkadaş TÜİK’ten aldığını söylemişti.
Reis sanırım beni yanlış anladın ben eşcinsellerin savunucusuyum. O dediği şeye de inanmıyorum. Yani havalı olma olayına.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu konu hakkında hiç araştırma yapmamışsın sadece googlea girip eşcinsellik doğuştan mı yoksa tercih mi diye yazsan doğuştan olduğunu söyleyen seni tatmin edecek sayıda kaynak bulursun
Küçükken sen kıza aşık olur musun?
Daha sonradan kazanılır.
Emin misin baktığım ilk 3 site buydu.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
David Reimer ismini araştırır mısın rica etsem
araştırdım ve fark ettim ki evet eşcinsel olarak doğmuş fakat bende size bir şey demek istiyorum konuyla alakasız olabilir bir sıpanın doğuramıyacağını bildiğimiz halde sıpanın doğurduğu görüldü yani milyarda 1 ihtimalde olsa gözükebilir ama bir konuda haklısınız dünya üzerindeki tüm eşcinsellerin olmasada çok ama çok küçük bir kısmı doğuştan olabilir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom