Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
evet tercih ve gene evet mallar dünyada kimse eş cinsel olsun diye baskı kurulmamıştır hepsi kendi halt yemeleri sonucu ve çoğunlukla havalı gözükmek için yada hayatlarında hiç bir halt yememiş kişilerdir bide erkek olup kızlardan sürekli red yiyen veya aynı şekilde kız olup erkeklerden red yiyen kişiler bunlar araştırıp bakarsan görürsün
TÜİK verilerinden mi anladınız bunu?

robin

80+ Silver
evet tercih ve gene evet mallar dünyada kimse eş cinsel olsun diye baskı kurulmamıştır hepsi kendi halt yemeleri sonucu ve çoğunlukla havalı gözükmek için yada hayatlarında hiç bir halt yememiş kişilerdir bide erkek olup kızlardan sürekli red yiyen veya aynı şekilde kız olup erkeklerden red yiyen kişiler bunlar araştırıp bakarsan görürsün
Hayatlarında hiçbir halt yememiş kişiler mi :D bu senin için bir itiraf oldu o zaman

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Evet dün bir eşcinselle konuştum. Bana ''Kızlardan sürekli red yedim ben de erkekleri deneyeyim dedim bir bakmışım gay olmuşum'' dedi.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
bence böyle bi şey yasal olursa millet normal bir şey olduğunu düşünmeye başlar ve özentilikler vb artar

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Evet dün bir eşcinselle konuştum. Bana ''Kızlardan sürekli red yedim ben de erkekleri deneyeyim dedim bir bakmışım gay olmuşum'' dedi.
Öyle kişilerden zaten bir halt olmaz, zevk için böyle olan biri varsa zaten ileride trans bir travesti olur çıkar başımıza.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri