Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Harmanyos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Harmonyos
Sizce her şey tesadüfen olmuş olabilir aklımız almıyor ama ilk insan kalıntıları afrika kıtasından çıktı deniliyor o zaman bütün dünya zenci olmazmıydı yada dinler hakkında konuşalım örnegin hristsiyanlık avrupada yaygın İslam ise yakın asya ve ortadogu,afrika da yaygın uzak asyada hiç bilmedigimiz dandirik dinler hakim dünyada müslüman sayısı 1.5 milyar yani geri kalan insanlar yanıcak mı şimdi ? veya cin ismi arap mitolojisinde geçiyor,zerdüşlükte 5 vakit namaz var, bu seferde toplama din dedigimiz kavram çıkıyor ama tek anlamadıgım nasıl her şey tesadüfen oluyor ? Eskiden mono dinlere inanılmıyordu genellikle duoalizm inanılırdı şimdi ise mono dinler inanılıyor acaba kıyamet'e mi yakınlaşıyoruz ? küçücük beynimizle birşeyler ögrenmeye çalışıyoruz belkide bizden daha gelişmiş insanlar var? yada başka galaksilerde farklı tesadüf dedigimiz canlılar var.düşünceleriniz neler ?
Bana Göre Evrim Teorisi Diye bir şey Yok
Şöyle düşünebilirsin Bilgisayar İlk Bulunduğunda Nasıldı Şimdi Nasıl Ayni Şekilde İnsanda HZ.Adem Döneminde Arabalar Telefonlar Bilgisayarlar Hiç bir şey Yoktu Peki Şimdi Var
Şöyle de düşünebilirsin Telefon Mesela Bizim Düşünemez Bizim Gibi Deyil Buda Onun Gibi Biz Telefonu Gibi Düşünmen Lazım

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Şöyle düşünebilirsin Bilgisayar İlk Bulunduğunda Nasıldı Şimdi Nasıl Ayni Şekilde İnsanda HZ.Adem Döneminde Arabalar Telefonlar Bilgisayarlar Hiç bir şey Yoktu Peki Şimdi Var
Şöyle de düşünebilirsin Telefon Mesela Bizim Düşünemez Bizim Gibi Deyil Buda Onun Gibi Biz Telefonu Gibi Düşünmen Lazım

Bir şey anladıysam...

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
ne diyon olum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
beynim yandı ve sadece ilk cümleyi anladım

derbeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
yok var ama sana yok
Sizce her şey tesadüfen olmuş olabilir aklımız almıyor ama ilk insan kalıntıları afrika kıtasından çıktı deniliyor o zaman bütün dünya zenci olmazmıydı yada dinler hakkında konuşalım örnegin hristsiyanlık avrupada yaygın İslam ise yakın asya ve ortadogu,afrika da yaygın uzak asyada hiç bilmedigimiz dandirik dinler hakim dünyada müslüman sayısı 1.5 milyar yani geri kalan insanlar yanıcak mı şimdi ? veya cin ismi arap mitolojisinde geçiyor,zerdüşlükte 5 vakit namaz var, bu seferde toplama din dedigimiz kavram çıkıyor ama tek anlamadıgım nasıl her şey tesadüfen oluyor ? Eskiden mono dinlere inanılmıyordu genellikle duoalizm inanılırdı şimdi ise mono dinler inanılıyor acaba kıyamet'e mi yakınlaşıyoruz ? küçücük beynimizle birşeyler ögrenmeye çalışıyoruz belkide bizden daha gelişmiş insanlar var? yada başka galaksilerde farklı tesadüf dedigimiz canlılar var.düşünceleriniz neler ?
bu çok uzun bir konu din hocamız bize allah insanlara kızmış ve onları ayırmışdır demişti o zaman bütün insanaların teni kara olamaz ve allah HZ.adem i dünyanın bir ucunda HZ.hatice yi dünyanın bir ucunda yaratmıştır ve evet asyada çok fazla din var özellikle hindistan ve çin ama çok fazla din olduğundan bunlara dandirik demen yanlış ve bazı insanlarda islam ın daha kolay olduğunu düşünüyor bu algı çok yanlış bir algıdır aslında islam diğer din lere göre daha zor diyebiliriz çünkü hristiyanlıkda adam alkol içiyor cinsel ilişkilere giriyor kardelşim yasak değil diyor kendisi ama bi müsliman bunlara dikkat etmesi lazım he bazı ülkeler dini islam olmayan ülkelere yanlış gösteriyor ondan da biraz fazla algı var buna örnek iran idam olduğundan biraz kötü gösteriyor bi tane daha örnek suuidi arabistan suuidi arabistan şeriyadı 2019 da herhalde bir gece için milyonlar verdi tam hatırlamıyorum ama sözde biz islam ülkesiyiz biz müslimanlığın örneğiyiz diyorlar ve karma din konusuna gelelim evet diğer dinlerle bazı şeyler benzer olabiliyo çünkü hepsini allah yarattı allah gönderdi bazı yobaz mı dersiniz artık ne derseniz diyin değiştirdiler ora başka konu da ama senin dediğin şeylerde olabilir bilemeyiz he ve şu allah la konuşdum depremi durdurdum diyen hoca mı denir ne derseniz işte onları dinlemeyin işte orda zina vardı orda deprem yarattım töbe töbe töbe töbe ve yeni klavyemin ilk uzun yazışıydı bu :D alakasız biliyorum neyse ve kıyamete yaklaşıyomuyuz demissin knkm bunu bence hiç ama hiçkimse bilemez allah 1sn sonra da yapabilir ve bizden daha geliş miş insanlar var zaten bilim insanları :D şaka şaka bizden gelişmiş insanlar olabilir hatta şöyle diyim ben uzaylı olduğuna inanıyorum ve baya araştırma yaparım bu konularda neyse böyle ciddi bi konuyu şöyle bitirelim 20 + 9 =29 + 1 = 30 +10= 40 yapaaaaaaaaaar :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Vay arkadaş.
Sence hulk gerçek olabilir mi?

majorw0w

80+ Silver
Konuyu açan kaçtı.
Geçen de buna benzer konu açıp kaçmıştı haktanin yan hesabı olabileceğinden şüpheliyim ya da kardeşinin. Bu tür paylaşımların sıkıntıya götürebilecegi aşikar herkesin tuttuğu da kendine inandığı da.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Geçen de buna benzer konu açıp kaçmıştı haktanin yan hesabı olabileceğinden şüpheliyim ya da kardeşinin. Bu tür paylaşımların sıkıntıya götürebilecegi aşikar herkesin tuttuğu da kendine inandığı da.
Forumda bir şeyleri sorgulayabilen tek kişi o mu ne alaka ?

Top Bottom