Karl Dönitz
80+ Bronze
Körü körüne bir şeyi savunmak bu olsa gerekArkadaş espri yapmış. İnternette böyle bir şey dolaşıyordu bi ara.
Körü körüne bir şeyi savunmak bu olsa gerekArkadaş espri yapmış. İnternette böyle bir şey dolaşıyordu bi ara.
Koşulsuz inanmaman lazım. Araştırman, sorgulaman, öğrenmen, okuman gerekiyor.Dogrulundan nasıl emin oluyorsunuz diyorsun zaten bu bir din dinde sana ne diyorsa koşulsuzca inanmam lazım
Biraz meraklı Müslüman bile bilir fakat dediğiniz doğru çoğu maalesef bilmiyor.Bilen sayısının çok az olduğuna eminim en kötü bu forumdan bile anlaşılır zaten.
Adam bilmiyor olabilir. Hatırladığım kadarıyla yaşı biraz büyük biriydi.Körü körüne bir şeyi savunmak bu olsa gerek
Pardon dikkat etmedim düzelttimHiç bir şey anlamadım
Hocam yazdığın cümleyi anlamak için on defa okudum lütfen virgül kullan.işinize gelmedimi körü körüne inanan diye hemen diyin bakalım islamda bazı şeyler vardır kesinlikle tartışmadan inanman gerekir
Pardon hocam dikkat etmedim uykum var zatenHocam yazdığın cümleyi anlamak için on defa okudum lütfen virgül kullan.
Araplar çok bozuk diye Araplara inmiş Araplar anlasın diye Arapça inmiş ama evrenselDogrulundan nasıl emin oluyorsunuz diyorsun zaten bu bir din dinde sana ne diyorsa koşulsuzca inanmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haksızsın.
Tartışmadan kaçma taktiği mi bu Tamam koyun efendi bildiğin yolda devam etBilişsel Çarpıtma: Aşırı Genelleme, tespit edildi
Beyin tartışmaya kapatıldı
Vaka kendi haline bırakıldı
Zaten bu yüzden ortalık cahil ben müslümanım deyipte hiçbir şey yapmayanlara kaynıyor din hiçbir şeyi sorgulamadan inanılacak bir şey değildir.Sizlere anneniz babanız böyle aşılamış.Eğer bir dine inanıyorsan onu sorgulayacaksın düşüneceksin.Sizin gibi din sorgulanmaz diyenler yüzünden bu haldeyiz.Dogrulundan nasıl emin oluyorsunuz diyorsun zaten bu bir din dinde sana ne diyorsa koşulsuzca inanmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haksızsın.
Yok sana demedim kanka diğer arkadaşaPardon hocam dikkat etmedim uykum var zaten