Neler Yeni

Sizce God of War ne zaman kırılır?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Daha çıkmamış oyun:

Ne zaman crack çıkar?

Oyun çıkar;
Neden Türkçe yok hüüüüüü 😭
Bunlara müstahak abi. Keşke GOW Türkçe dil desteği ile çıkmasaydı. Adamların oyununa para vermeyecekler zaten.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Crack Türkçe olarak çıkmış doğru mudur

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,948
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Belkİ eski oyun olduğu için ilgilenmemiş olabilir. Eğer The Last of Us Remake'ye gelirse PC'ye (gelecek gibi) onda DRM olabilir.
Zaten PS de yicekleri yediler. Şimdi dibini siyiriyorlar. Ne alırlarsa.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
bunu gerçekten sordunmu yoksa trolünemi hocam ben 6 senedir tek bir site üzerinden çoğu oyunları bitirdim ne olabilir ki bilgisyarına milyon dolarlarınız kayıtlı kayıt defterinizmi var ne olabilir ki yılda 1 kere format atarım en son cyperpunk metro exodus indirdim bir kere bile hata uğramadım crackli oyunlarda sadece para verenlerin zoruna gidiyor neden gidiyor ki zaten her oyunun crack dosyaları çıkıyor erkenden oynamak istiyen hemen alır.
gercekten ciddi demiştim böyle büyük oyunlarda sorun cıkarmayan site hic görmedim ben. özel mesaj atıcam bakabilir misin?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Umarım kırılmaz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam adamin bi oyuna okadar para vericek parasi yoksa ve oynamak istiyorsa crack yuklemesinde bir sakinca yok cunku parasi yok o oyunu alicak
Senin mantığıyla düşünürsek ihtiyacın olmadığı halde bir pantolona da para verme çal bi yerden. Hırsızlıktan başka bir şey değil.

Caelius

80+ Silver
Senin mantığıyla düşünürsek ihtiyacın olmadığı halde bir pantolona da para verme çal bi yerden. Hırsızlıktan başka bir şey değil.
Hocam verdiginiz ornek cok yanlis ihtiyacin olmadigi bir pantolon diyorsunuz soyle dusunun mesela bir nft resmi olsun bu nft resmini tasarlayan kisi cok unlu ve saygin biri olsun bu adam in ben nft resminin fotografini cekersem o sey benim olmus olmuyor sadece bir kopyasini almis oluyorum ama eger ben o nft yi satin alirsam o benim olmus olur yani siz birseyin kopyasini alarak o seye gercekten sahip olmus olmuyorsunuz o seye gercekten sahip olabilmek icin o seyi satin almaniz gerekir buda ayni mantik adamin parasi yok satin alicak e ne yapicak ozaman egelence ihtiyacini karsilamak icin ayni oyunun bir kopyasini indirip oynayacak fakat o oyuna sahip olmus olmayacak sadece o oyunun kopyasini bilgisayarina indirmis olacak. Durum bu sekilde aslinda

Top Bottom