Neler Yeni

Sizce God of War ne zaman kırılır?

ByKayseriLi

80+ Bronze
Koskoca şirketlerin duygusallıkla ne işi olur? Para kazanacağı pazara girer, kazanamayacağı pazara girmez. Dünyada İngilizce anadili olup oyun satın alan sayısına bir bak, bir de oyun satın alan Türk sayısına bak. Herhalde İngilizce olacak oyunlar. Ben de oyun yapsam İngilizce yaparım. Bizi sevmiyorlarsa sebebi ancak satış beklentilerini karşılayamamamızdan ötürü olur. Durup dururken ben bu ülkeyi sevmiyorum onlara oyun çıkarmam demiyorlar.

Birader gir elinin altında internet var bak gör hangi ülke ne kadar korsan kullanıyor sonra konuşalım. Türkiye şuan son sıralarda falan diğer ülkelere göre kıyaslarsan. Bunu 10 yaşında ki çocuk bile bilir. Bir çok ülke türkiyeyi ve insanlarını sevmiyor dışlıyorlar haliyle de sevmediği adamın dilini ekler mi oyuna? Ama türkçe dil olsa parası neyse verir oynar bunu da düşünürler merak etme.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Birader gir elinin altında internet var bak gör hangi ülke ne kadar korsan kullanıyor sonra konuşalım. Türkiye şuan son sıralarda falan diğer ülkelere göre kıyaslarsan. Bunu 10 yaşında ki çocuk bile bilir. Bir çok ülke türkiyeyi ve insanlarını sevmiyor dışlıyorlar haliyle de sevmediği adamın dilini ekler mi oyuna? Ama türkçe dil olsa parası neyse verir oynar bunu da düşünürler merak etme.
Senin de elinin altında internet var. Hangi ülkede ne kadar oyun satılıyor gir bak onu da konuşalım. Sen inanıyor musun biz gelişmiş bir ülke kadar çok oyun alabiliriz diye? Merak etme. Adamlar pazara girmeden önce swot analizini yapıyorlar. Pazara bakıyorlar. Biz bu pazara girersek ne kadar satış yaparız diyorlar. O oyunların Türkçeye çevirileri bedava olmuyor biliyorsun değil mi? Google translate kopyası değil onlar. O çeviriler için tonla para harcanıyor. Ne için? Çıkaralım da korsan oynasınlar. Bu işler o kadar kolay değil. Öncelikle talep olacak ki, şirketler arz sunsun. Bizdeki talep bu konu işte. Daha oyun çıkmadan korsanını talep ediyoruz.

• Beğen

Caelius

80+ Silver
Senin de elinin altında internet var. Hangi ülkede ne kadar oyun satılıyor gir bak onu da konuşalım. Sen inanıyor musun biz gelişmiş bir ülke kadar çok oyun alabiliriz diye? Merak etme. Adamlar pazara girmeden önce swot analizini yapıyorlar. Pazara bakıyorlar. Biz bu pazara girersek ne kadar satış yaparız diyorlar. O oyunların Türkçeye çevirileri bedava olmuyor biliyorsun değil mi? Google translate kopyası değil onlar. O çeviriler için tonla para harcanıyor. Ne için? Çıkaralım da korsan oynasınlar. Bu işler o kadar kolay değil. Öncelikle talep olacak ki, şirketler arz sunsun. Bizdeki talep bu konu işte. Daha oyun çıkmadan korsanını talep ediyoruz.
Yaw kardesim sana batan ne git oyununu oyna adam gibi ha o bunu yapmis ha oburu bunu yapmis bu digerini yapmis sanane bunlardan isteyen istedigi sekilde oyununu oynar madem haz edemiyosun insanlarin crack kullanmasini sende kullan coz kardesim Allah Allah millet istedigi sekilde oyununu oynasin birak sen burda boyle yazinca bahsettigin sey mi duzelicek birak isteyen istedigi sekilde oynasin

şahin doğan

80+ Platinum
crack günah değil beyler çalınmış bir şeyi bir daha çalamazsınız

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
GT 1030 İle God of War oynayabiliyorsun şuan :D
benim sistem orta/orta yüksek ayarlarda kaç alır imzada yazıyor bakar mısın eğer normalde 60fps zar zor görürsem oynamam açıkçası 1650 ver grafiklerinin tadını çıkaramadıgım oyunları oynamıyorum ya adamlar o kadar uğraşmış ben o kadar para verip en düşük ayarlarda oynasam ne tad alırım ne de bir şey anlarım

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
PUAAHSHFSAHAHAHHAASFA AYNEN KANKA TURKLER MUSLIM O YUZDEN CIKARTMIYORLAR

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benim sistem orta/orta yüksek ayarlarda kaç alır imzada yazıyor bakar mısın eğer normalde 60fps zar zor görürsem oynamam açıkçası 1650 ver grafiklerinin tadını çıkaramadıgım oyunları oynamıyorum ya adamlar o kadar uğraşmış ben o kadar para verip en düşük ayarlarda oynasam ne tad alırım ne de bir şey anlarım
Ben oynatsın yeter diye düşünüyorum ve eğlenebiliyorum da. herkese farklı tabii ki.

Oyunun Optimizesi iyi diye duydum önerilen sistem gereksinimlerine bakarsak senin sistemin neredeyse önerilenlere yakın ence orta/yüksek ayararda keyifle oynarsın

• ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel i5-6600k (4 core 3.5 GHz) or AMD Ryzen 5 2400 G (4 core 3.6 GHz)
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) or AMD RX 570 (4 GB)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: DirectX feature level 11_1 required

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel i5-2500k (4 core 3.3 GHz) or AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 (4 GB) or AMD R9 290X (4 GB)
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: DirectX feature level 11_1 required

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hocam etikliği tartışılır adam parası yokken crack oynadıktan sonra bitirdiği bir oyuncu sırf beğendi ve tekrar oynamak istiyor diye satın alıp oynarsa bence ilk başta crackli oynaması o kadar sorun değil ama şuana kadar hiç bir oyunu crackli oynamadım param yoksa bekler biriktiririm 1 paket sıgara az için onun parasını kenara koyun da oyunu alın beyler zahmet olmazsa

• Beğen

arisaka

80+ Bronze
Dying light 2 Türkçe çıkıyor. Baldur's gate yine en köklü RPG lerden biri Türkçe, Disco elysium yine resmi Türkçe geliyor, Sony bir çok exc. oyunu Türkçe hatta seslendirme olan bile var, tüm dünyanın beklediği Cyberpunk yine Türkçe, PES-FIFA lar yıllardır Türkçe. Eee nerede bu bir çok düşman olan millet?

Senin ailende çok fazla malum partili var sanırım? bu iyi bir kafa değil söyliyim sana. Herkes bize düşman, bizim karşımızda, dine saldırıyorlar, müslümanlığı yok etmeye çalışıyorlar sürekli bir düşman yaratma psikolojisi...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yaw kardesim sana batan ne git oyununu oyna adam gibi ha o bunu yapmis ha oburu bunu yapmis bu digerini yapmis sanane bunlardan isteyen istedigi sekilde oyununu oynar madem haz edemiyosun insanlarin crack kullanmasini sende kullan coz kardesim Allah Allah millet istedigi sekilde oyununu oynasin birak sen burda boyle yazinca bahsettigin sey mi duzelicek birak isteyen istedigi sekilde oynasin
Sonra bize niye dil desteği yok diye ağlıyorsunuz.

Caelius

80+ Silver

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,217
İsim
Abdullah Aydoğdu
Beyler lütfen boş yapmayı bırakın. Günah benim günahım, tercih benim tercihim, cüzdanım ve bilgisayarım da benim.
Burası ağlama köşesi değil. ÇATUR ÇUTUR crack kullanıyoruz, lütfen daha fazla mesaj yazmayın.

Top Bottom