Tr de hiçbiri. yurt dışında Fizik,uzay havacılık beyin cerrahidede beyin makine arası çalışma yaparsanız onunda önü açık.
bazı saydığı bölümlerde ortalama üniversitelere girebilir, zaten artık üniversite mezunu olmak hiç bir şeyi ifade etmiyorSaydığı bölümler daha iyi sıralama istemez mi ama.
almanyayı mı düşünüyorsunYurtdışında yaşamak istiyorum zaten. TR'nin çilesi çekilmez.
bakın böyle bölüm seçilmez.Bilim ve teknolojiye hayatımı adamış birisiyim. Siz hangisini seçerdiniz?
- Beyin ve sinir cerrahisi
- Bilgisayar mühendisliği
- Fizik profesörü
- Uçak mühendisliği
- Uzay ve havacılık
almanyayı mı düşünüyorsun
annemin mühendis iş arkadaşı bakıcılık sertifikası alıp avusturalya ya yerleşti. bazı ülkeler için illaki üniversite şart değil.Yurtdışında yaşamak istiyorum zaten. TR'nin çilesi çekilmez.
mühendis olarak başvurmuş başta ama geri dönüş alamamışannemin mühendis iş arkadaşı bakıcılık sertifikası alıp avusturalya ya yerleşti. bazı ülkeler için illaki üniversite şart değil.
sanırsam yanlış biliyor da olabilirim amerikadaki üniler paralıydı sankiİlk önce Amerika, sonra Polonya'yı düşünüyorum.
sanırsam yanlış biliyor da olabilirim amerikadaki üniler paralıydı sanki
yabancıları yurt dışındaki çoğu üniveristeler paralı. özel burs almadıysansanırsam yanlış biliyor da olabilirim amerikadaki üniler paralıydı sanki
beyin sinir - uçak mühendisliği diye ikiye ayırıp topu sana atıyorum.
Bilgisayar mühendisliği dersleri Türkiyede çok kalitesiz. 4. Sınıfta arkadaşım var, hiçbir şey öğrenmemiş. Bir sene evde yazılım çalış sektöre daha hazır olursun. (Yine de bir diploman olması her zaman artı katar.)Nasıl pek bir şey katmaz? Ben de düşündüğümden soruyorum.
Kendini kısıtlamak zorunda değilsin. Diğer istediklerini daha sonra okumayı deneyebilirsin. Öğrenmenin ve okumanın yaşı yok sonuçta.Sanırım beyin ve sinir cerrahisine karar vermiş gibiyim ancak diğerlerini de istiyorum.