Neler Yeni

Sizce hangi monitör ?

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
Üstteki bende var, şiddetle tavsiye ederim ama bence 27" kullan hocam. Bi yerden sonra ne oynayacak olursam olayim küçük gelmeye basladi bana. Şimdiki aklım olsa aoc 27 kavisli alırım
Hocam 1080p de 27inch bozuyor diyorlar.24inch daha sağlıklı deniliyor. Bilmiyorum tecrübem yok ama bozulma söz konusu ise 24 Alicam.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Hocam 1080p de 27inch bozuyor diyorlar.24inch daha sağlıklı deniliyor. Bilmiyorum tecrübem yok ama bozulma söz konusu ise 24 Alicam.
Kim diyorsa
Çoğu kişinin tecrübesi bu yönde ama kullanmadan farkı tam bilemem.
Fps oynayan adama belki küçük gelmez ama rpg ya da hikayepi felan oynuyosan 24 bizimle deildir aga... Hala fps oynuyorum ama eğer benim aoc 24 ü satsam yerine bidahakine kesinlikle 27 ve kavisli alırım

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Aoc BK modelini bulursanız özellikleri daha iyidir fakat bu model de alınır.
Ama aralarında Lg monitörü seçerdim.

kerim24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerim Aktaş
Çoğu kişinin tecrübesi bu yönde ama kullanmadan farkı tam bilemem.
sebebi belli bunun. full hd cozunurluk 1920 yatay 1080 dikey pikselden oluşur. 24 inc e bu kadar pikseller dolunca daha net goruntu ortaya cikiyo. 27 inc in boyutu daha buyuk oldugu icin pikseller arasindaki mesafe 24 e gore artıyo keskin goruntuden feragat edilmiş oluyor

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
Kim diyorsa

Fps oynayan adama belki küçük gelmez ama rpg ya da hikayepi felan oynuyosan 24 bizimle deildir aga... Hala fps oynuyorum ama eğer benim aoc 24 ü satsam yerine bidahakine kesinlikle 27 ve kavisli alırım
Usta ben genellikle FPS rekabetçi oyunlsrda takılıyorum ama tabi ara sıra hikayeli oyunlar da oynamaktan zevk alıyorum ama bunu oranlarsak maksimum %10 hikayeli oyunlarda harcıyorum vaktimi. Geri kalan zamanda full rekabetçi apex cod vs vs.
Ve arkadaşın dediği gibi kayma/genişleme olursa rekabetçi performansımi nasıl etkiler diye düşünmeden de duramıyorum. Sanırım benim için en ideali 24 inch.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sebebi belli bunun. full hd cozunurluk 1920 yatay 1080 dikey pikselden oluşur. 24 inc e bu kadar pikseller dolunca daha net goruntu ortaya cikiyo. 27 inc in boyutu daha buyuk oldugu icin pikseller arasindaki mesafe 24 e gore artıyo keskin goruntuden feragat edilmiş oluyor
Aynen öyle hocam

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Usta ben genellikle FPS rekabetçi oyunlsrda takılıyorum ama tabi ara sıra hikayeli oyunlar da oynamaktan zevk alıyorum ama bunu oranlarsak maksimum %10 hikayeli oyunlarda harcıyorum vaktimi. Geri kalan zamanda full rekabetçi apex cod vs vs.
Ve arkadaşın dediği gibi kayma/genişleme olursa rekabetçi performansımi nasıl etkiler diye düşünmeden de duramıyorum. Sanırım benim için en ideali 24 inch.

Aynen öyle hocam
Sen bilirsin dostum, ben internet kafeye gidiyodum iki hafta önceye kadar (yeni kasa aldım şimdi) 120hz 27 inch bi Asus tuf monitör vardı orada. Onu kullanirkenki keyfi 24" 144 monitorumde şimdi alamıyorum 😂 Valo oynuyordum... Karar senin para senin

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
Sen bilirsin dostum, ben internet kafeye gidiyodum iki hafta önceye kadar (yeni kasa aldım şimdi) 120hz 27 inch bi Asus tuf monitör vardı orada. Onu kullanirkenki keyfi 24" 144 monitorumde şimdi alamıyorum 😂 Valo oynuyordum... Karar senin para senin
Aklımı çelme ustam 🤣 bakicaz artik ay sonu paraya gore

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
AOC olan monitörü kullanıyorum gayet memnunum hocam

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
AOC olan monitörü kullanıyorum gayet memnunum hocam
Usta vallaha LG de baya sağlam duruyor, YouTube'dan bakım Alicam birisini. Sağolasın tecrüben için.

Bu arada LG modeli düne gore 200₺ indirimli fiyatta.
Aoc BK modelini bulursanız özellikleri daha iyidir fakat bu model de alınır.
Ama aralarında Lg monitörü seçerdim.

Son düzenleme:
Top Bottom