SİZCE HANGİ MOUSE DAHA İYİ

MuSt@FA

80+
Reaksiyon skoru
69
Sizce hangi mouse sensör , performans , görünüm vb. olarak daha iyi.
Alınıp alınmamasını sebepleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim

Halihazırda o fiyatlara çıkmışken Razer Basilisk X almanızı öneririm.

Kanka benim almayı düşündüğüm fareler hakkında düşüncen ne
Omen Reactoru kullanıyorum incelememde var güzel memnunum sensörü ve tuşları çok iyi ergonomisi de güzel yalnız küçük elliysen önermem
Post automatically merged:

Omen Reactoru kullanıyorum incelememde var güzel memnunum sensörü ve tuşları çok iyi ergonomisi de güzel yalnız küçük elliysen önermem
Birde fotoğraflarında basit kaygan plastik varmış gibi duruyor ama öyle değil malzeme kalitesi üst düzey

Post automatically merged:

Birde fotoğraflarında basit kaygan plastik varmış gibi duruyor ama öyle değil malzeme kalitesi üst düzey
peki translucent alınır mı

İkisi arasından Reactor. Ama bu bütçe bandında Basilisk X Hyperspeed varken bence ikisine de bakmayın. Elinizin boyutu ve mouseyi tutuş şekliniz neydi bu arada?
byrP4ivg7BcTu3qhFxNDQY-1200-80.jpg

Sizce hangi mouse sensör , performans , görünüm vb. olarak daha iyi.
Alınıp alınmamasını sebepleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim

Reactor iyi bir mouse. Diğer mouse hakkında bir fikrim yok. Bu iki mouse’u vermeniz de saçma olmuş, şekilleri de fiyatları da yakın değil birbirine. Paranız varsa 350 liraya Razer Basilisk X, o kadar yoksa da 250 liraya Corsair Katar Pro kablosuz modelini öneririm. Tabi elinizin boyutunu bilmeyerek söylüyorum bunları. Ha bu arada Hepsiburada’daki 50 TL indirimi de kullanın. :)

Geri