SİZCE HANGİ PSU ALMALIYIM ?

Faruk.A

80+
Reaksiyon skoru
41

SİZCE HANGİSİ ÇOK ACİL
Beyaz sistemse aorus yoksa lian li

SİZCE HANGİSİ ÇOK ACİL
paraya kıy beyaz olanı al satarkende rahat gider.

SİZCE HANGİSİ ÇOK ACİL
Bu aralar bende PSU bakıyorum piyasada doğru düzgün kalmamış resmen olanlarda uçuk fiyatlarda. Gigabayt ben olsam almazdım o fiyata bi kaç tier list e baktım düzgün PSU modeli yoktu bu modelin adını bulamadım ama. Lian li A tier. Muhtemelen Gigabayt da iyidir.

Bu aralar bende PSU bakıyorum piyasada doğru düzgün kalmamış resmen olanlarda uçuk fiyatlarda. Gigabayt ben olsam almazdım o fiyata bi kaç tier list e baktım düzgün PSU modeli yoktu bu modelin adını bulamadım ama. Lian li A tier. Muhtemelen Gigabayt da iyidir.
İkiside Platinum.Sistemim beyaz kararsız kaldım :D

Uzun seneler satmayı düşünmüyorum.Şuan önemli olan kalite

hala düşünüyon mu sen beyaz sistem dizmişsin al beyazı geç.
Hocam tekrar merhaba her yerde karşılaşıyoruz :D Ben de PSU araştırıyorum bayadır daha önce c750 kullanmıştım aşırı memnun kalmıştım ama şu an fiyatlar aşırı yüksek. diğerlerine nazaran bu model bana uygun geldi ne düşünürsünüz?

Hocam tekrar merhaba her yerde karşılaşıyoruz :D Ben de PSU araştırıyorum bayadır daha önce c750 kullanmıştım aşırı memnun kalmıştım ama şu an fiyatlar aşırı yüksek. diğerlerine nazaran bu model bana uygun geldi ne düşünürsünüz?

2024 modelini alın alacaksanız.

2023 kronik CW sorunlu ve RMA oranı yüksek.

Yeni seri bu.

FİYAT 11 K BANDINA ÇIKTI BENCE GEREK YOK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BENİM SİSTEM BEYAZ DÜŞÜNÜYORUM PSU SİYAH MI ALSAM BEYAZ MI DİYE
KASANIN ARKASINDA ÇOK GÖZÜKMEYECEK ÖNEMLİ OLAN KALİTE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri