Sizce hangi raket daha mantıklı?

2. raket çok daha iyi bütçe az diyorsan butterfly bakabilirsin

asıl fp 13 TL + 3 top son bir ürün oda konu sahibine :D
O zaman depodaki en son malı çıkartıyorum bu son f/p

O zaman depodaki en son malı çıkartıyorum bu son f/p
varya bunla ne durnuva kazanılır off attığın sayı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

br
Aynen knk 1 milyoncudan tahtasını alalım

Oğlum bunları almayın
bro yazdıklarım ciddi değil biraz eğleniyoruz burda :)

Hocam bu topların bile yıldızı var bundaki toplar çok kötü
yıldıza inanmayın yıldız sadece kaliteli markalarda bişeydir benim eski bi avessa topum var 3 yıldız 30 cm den bırakınca 15 cm bile sekmiyor bide o saçma raketlere fp diyosan bence git marangoza tahtadan kes lastik koyma pek bi performans kaybı yaşamazsın 1 tl ye maledersin emin ol onun dü kontraplaktan bi farkı yok lastik sert abs

Dandik markalar her topa 5 yıldız 10 yıldız gibi saçma değerler veriyor 1 kere bi top 3 yıldızsa fiyatı minimum 7 8 tl olması lazım çünkü bu toplar en kaliteli plastikle en yuvarlak ve en iyi sekecek şekilde üretiliyor ve içlerinden sadece en iyileri seçiliyor çünkü bunlar profesyönel maç topu

Hocam bu topların bile yıldızı var bundaki toplar çok kötü
ciddiye alıp cevap vermemisindir umarım attığım yorumları plastiğini koklasan bayılırsın bunların kötü kokusundan.

ciddiye alıp cevap vermemisindir umarım attığım yorumları plastiğini koklasan bayılırsın bunların kötü kokusundan.
reis bence sen daha fazla bunlara daha fazla kafa yorma bunlara göre raket denen her şey aynıdır rakette tahta var yani tahtayla raket aynıdır bunlar kontraplakla timo boll zlc + dignics 80 arasındaki farkı anlamayacak kadar cahil

Yok hocam zaten ciddiye almadım

yıldıza inanmayın yıldız sadece kaliteli markalarda bişeydir benim eski bi avessa topum var 3 yıldız 30 cm den bırakınca 15 cm bile sekmiyor bide o saçma raketlere fp diyosan bence git marangoza tahtadan kes lastik koyma pek bi performans kaybı yaşamazsın 1 TL ye maledersin emin ol onun dü kontraplaktan bi farkı yok lastik sert abs

Dandik markalar her topa 5 yıldız 10 yıldız gibi saçma değerler veriyor 1 kere bi top 3 yıldızsa fiyatı minimum 7 8 TL olması lazım çünkü bu toplar en kaliteli plastikle en yuvarlak ve en iyi sekecek şekilde üretiliyor ve içlerinden sadece en iyileri seçiliyor çünkü bunlar profesyönel maç topu
Hocam ben zaten o saçma raketlere fp demedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri