Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,650
Spor hakkında bilgisi olmayan, bir bilgisayar çocuğu pek takmayın onu.aynıları olduğundan emin misin istersen raket rakettir kafasından çık.
Spor hakkında bilgisi olmayan, bir bilgisayar çocuğu pek takmayın onu.aynıları olduğundan emin misin istersen raket rakettir kafasından çık.
nieAynen knk 1 milyoncudan tahtasını alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oğlum bunları almayın
O zaman depodaki en son malı çıkartıyorum bu son f/pasıl fp 13 TL + 3 top son bir ürün oda konu sahibine![]()
Masa Tenisi Raketi Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Masa Tenis Raketi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masa Tenis Raketi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
varya bunla ne durnuva kazanılır off attığın sayıO zaman depodaki en son malı çıkartıyorum bu son f/p
Masa Tenisi Raketi Çeşitleri ve Fiyatları - n11.com
Masa Tenis Raketi ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Masa Tenis Raketi modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
bro yazdıklarım ciddi değil biraz eğleniyoruz burdaAynen knk 1 milyoncudan tahtasını alalım
Oğlum bunları almayın
Zaten bununla anca durnuva kazanılırvarya bunla ne durnuva kazanılır off attığın sayı
br
bro yazdıklarım ciddi değil biraz eğleniyoruz burda![]()
harf hatası yapmışım bırak turnuvayı topa vursan gideceği yer belli değilZaten bununla anca durnuva kazanılır![]()
Hocam bu topların bile yıldızı var bundaki toplar çok kötüasıl fp 13 TL + 3 top son bir ürün oda konu sahibine![]()
Masa Tenisi Raketi Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Masa Tenis Raketi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masa Tenis Raketi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
yıldıza inanmayın yıldız sadece kaliteli markalarda bişeydir benim eski bi avessa topum var 3 yıldız 30 cm den bırakınca 15 cm bile sekmiyor bide o saçma raketlere fp diyosan bence git marangoza tahtadan kes lastik koyma pek bi performans kaybı yaşamazsın 1 tl ye maledersin emin ol onun dü kontraplaktan bi farkı yok lastik sert absHocam bu topların bile yıldızı var bundaki toplar çok kötü
ciddiye alıp cevap vermemisindir umarım attığım yorumları plastiğini koklasan bayılırsın bunların kötü kokusundan.Hocam bu topların bile yıldızı var bundaki toplar çok kötü
reis bence sen daha fazla bunlara daha fazla kafa yorma bunlara göre raket denen her şey aynıdır rakette tahta var yani tahtayla raket aynıdır bunlar kontraplakla timo boll zlc + dignics 80 arasındaki farkı anlamayacak kadar cahilciddiye alıp cevap vermemisindir umarım attığım yorumları plastiğini koklasan bayılırsın bunların kötü kokusundan.
Yok hocam zaten ciddiye almadımciddiye alıp cevap vermemisindir umarım attığım yorumları plastiğini koklasan bayılırsın bunların kötü kokusundan.
Hocam ben zaten o saçma raketlere fp demedimyıldıza inanmayın yıldız sadece kaliteli markalarda bişeydir benim eski bi avessa topum var 3 yıldız 30 cm den bırakınca 15 cm bile sekmiyor bide o saçma raketlere fp diyosan bence git marangoza tahtadan kes lastik koyma pek bi performans kaybı yaşamazsın 1 TL ye maledersin emin ol onun dü kontraplaktan bi farkı yok lastik sert abs
Dandik markalar her topa 5 yıldız 10 yıldız gibi saçma değerler veriyor 1 kere bi top 3 yıldızsa fiyatı minimum 7 8 TL olması lazım çünkü bu toplar en kaliteli plastikle en yuvarlak ve en iyi sekecek şekilde üretiliyor ve içlerinden sadece en iyileri seçiliyor çünkü bunlar profesyönel maç topu