kanka bence rog yap hem kulaklığınla uyumlu olur yani kırmızı olanıTeşekkür ediyorum gerçekten.
Bir de Rica etsem ankete cevap ekleyebilir misiniz? ekleyenlere teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
gardaş bi fikir belirtecen bea
tartışma değilki sadece sordum herkesin sevdiği ne diye
logitech de o tonda bi renk de tn panel değişik göstermiştab2 açık mavi beyaza ne kadar yakın o kadar iyi
kulaklıkla uyumu için kırmızı bi alternatif olarak 1-0 önde evetkanka bence rog yap hem kulaklığınla uyumlu olur yani kırmızı olanı
mousepadi yeşilmi alcanlogitech de o tonda bi renk de tn panel değişik göstermiş
kulaklıkla uyumu için kırmızı bi alternatif olarak 1-0 önde evet
ama mousepadim de gelince razer
2070 super ile tn panel yakışmamış :dlogitech de o tonda bi renk de tn panel değişik göstermiş
kulaklıkla uyumu için kırmızı bi alternatif olarak 1-0 önde evet
ama mousepadim de gelince razer
aldım evet yeşilmousepadi yeşilmi alcan
ama ben tn seviyo2070 super ile tn panel yakışmamış :d
kanka bu arada pc güzelmiş kaça topladın monitör dahilaldım evet yeşil
ama ışık yok ya sonuçta bu ışıkla ilgili olduğu için mousepad rengini pek önemsemem
ama ben tn seviyo ☹
ne zaman topladın bende inş önümüzdeki temmuza bir 3060 lı toplayacamdasağolasın
monitör dahil 10.2k ya almıştım ama dolardan ve siteden kaynaklı fiyatı fiyuuvv uçtu
arkadaş razerı halbuki çok severek atmıştım ayrıca mousepad avantajı vardı. rogun da kulaklık avantajı vardı. ama locitek bonussuz avantajsız yerlere vurdu ikisini de. helal olsun sana lociket. tebrik ediyorumAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Logitech ve Rog da kasa ile aynı renk ama tn panel olduğu için fotoda öyle çıktı
iniallah sorunsuz güzel bir sistem toplarsınne zaman topladın bende inş önümüzdeki temmuza bir 3060 lı toplayacamda
kışın dayanmak içiin temmuza kadar bir laptop almayı planlıyorum 4 bine among us ve minecraft oynuyacam bide netflixarkadaş razerı halbuki çok severek atmıştım ayrıca mousepad avantajı vardı. rogun da kulaklık avantajı vardı. ama locitek bonussuz avantajsız yerlere vurdu ikisini de. helal olsun sana lociket. tebrik ediyorum
iniallah sorunsuz güzel bir sistem toplarsın
hatırlamıyorum tam ama 2. veya 3.haftasını dolduracak ciğerim PC m
bence telefon gibi idare edecek bir şey varsa elinde laptopun parasını da kat pc ye. daha kaslı bir şeyler olurkışın dayanmak içiin temmuza kadar bir laptop almayı planlıyorum 4 bine among us ve minecraft oynuyacam bide netflix