Öneri Sizce hangi set daha iyi ?

Ekipman Set Önerisi

• A

• B

• C

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
63
A)
- Razer Blackwidow V4 Pro 75
- Razer Viper V3 Pro
- Razer Kraken V4 Pro
- Razer Nommo V2 Pro

B)
- SteelSeries Apex Pro TKL Gen 3 Wireless
- Logitech G Pro X Superlight 2
- SteelSeries Nova Pro Wireless / Elite
- SteelSeries Arena 7

C)
- Logitech G Pro X 60 + MX Keys Mini
- Logitech Astro A50 X
- Logitech Z623

Yukarda anketten oy verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bence bütçenizi yazın o bütçede daha iyi öneriler gelecektir. Viper V3 Pro alınır. Hot swap olmayan hiç bir klavye alınmaz.

Bütçe önemli değil, fakat çin malı & wraith ürünler hariç set dizeceğim. Klavye olarak apex pro da manyetik switch, Blackwidow V4 Pro 75 modelinde ise düz mekanik + hot swap özelliği var. Yani çift tıklama olur ise veya sıkılırsam switch değiştirme olayı için "Blackwidow V4 Pro 75" ürünü daha mantıklı geliyor. Zamanında (2023-2024) "SS Apex 9 mini" almıştım ve kasa kalitesini beğenmemiştim. Kasadan plastik sesi geliyordu ve aynı tasarım sanırım "Apex Pro TKL Gen 3" modelinde de kullanmışlar.

Son düzenleme:
C seçtim kulaklık yüzünden yoksa diğerlerini bilmiyorum, yanıltmasın.

A)
- Razer Blackwidow V4 Pro 75
- Razer Viper V3 Pro
- Razer Kraken V4 Pro
- Razer Nommo V2 Pro

B)
- SteelSeries Apex Pro TKL Gen 3 Wireless
- SteelSeries Nova Pro Wireless / Elite
- SteelSeries Arena 7

C)
- Logitech G Pro X 60 + MX Keys Mini
- Logitech Astro A50 X
- Logitech Z623
B) ye kesinlikle bulaşma sakın aman diyeyim kendim nova 1 nova 7 ve nova pro wireless kullandım hiçbir kulaklığı başarılı değil.

"SS Nova Pro Wireless" da çift batarya özelliği var o biraz gıdıklıyor, fakat "Razer Kraken V4 Pro" da titreşim özelliği var. Eko sistem olsun diye yani her marka için ayrı yazılım indirmek istemiyorum PC'ye çünkü saçma sapan yazılım yapıyorlar PC'yi de yavaşlatıyor veya engelliyor. Razer seti daha mantıklı gibi geliyor şuanda.

Bütçe önemli değil, fakat çin malı & wraith ürünler hariç set dizeceğim. Klavye olarak apex pro da manyetik switch, Blackwidow V4 Pro 75 modelinde ise düz mekanik + hot swap özelliği var. Yani çift tıklama olur ise veya sıkılırsam switch değiştirme olayı için "Blackwidow V4 Pro 75" ürünü daha mantıklı geliyor. Zamanında (2023-2024) "SS Apex 9 mini" almıştım ve kasa kalitesini beğenmemiştim. Kasadan plastik sesi geliyordu ve aynı tasarım sanırım "Apex Pro TKL Gen 3" modelinde de kullanmışlar.
Ben olsam razer set alırdım ama seçenekler arasından. Karma bir şekilde daha iyi bir set çıkar

Karma daha iyi gider, ben zamanında kulaklık alırken araştırma yapmıştım. Bu astro 50'yi baya övüyorlardı. Bende razer kraken v4 x kullanıyorum, sesini beğeniyorum. Ancak artık kafama ağır gelmeye/sıkmaya da başladı. Hatta blackshark v3 düşünüyorum ama sanki onda da kulağım acıyordu. Sanırım bunun kurtuluşu yok ya sonuçta +8 saat oyun oynayıp, sizi kurtaracak hiç bir ürün yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,787
Üyeler
190,975
Son üye
xreftx
Geri