-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,404
500 TL pazarama kuponum var, bende bu kuponu bilgisayarım için değerlendirmek istiyorum.
3 Ürün beğendim ama çok kararsız kaldım ve fikrinizi merak ediyorum, sizce hangisi alınır ?
Bu ürünleri kullanmış olan biri varsa değerlendirirse sevinirim.
1. ürün bu ekranlı kulaklık, markası falan yok sadece ilgimi çektiği için ekliyorum. Kulak üstü bt kulaklığım, bt li kafa bandım ve bt kulak içi kulaklığım var zaten. Ama kulaklık son zamanlarda çok teklemeye başladı, garantiye gönderecek gibi duruyorum. (qcy ht08 modeli)
www.pazarama.com
2. Ürün ise shaza markasının şarjlı tornavida seti. Temu'dan elektriksiz bir benzerini almıştım ama bunun elektrikli olması hoşuma gitti, pc sökme takma işlerinde güzel olabilir. Ama biri laptop sökme takma için yetersiz demiş, gücü o kadar düşükse bi düşündürdü
www.pazarama.com
3. Ürün ise el kompresörü, ıslak mendil ve fırça ile uğraşmaktan bıktım, kasa bakımı için bundan alsam iş görür mü sizce ? Servise gitme derdinden kurtarır gibi, kendim temizlerim tozunu. Kasa yerde olduğu için çok sık tozlanıyor. İçlerinde en ihtiyacım olan bu gibi ama ürünü kullanan var mı bilmiyorum.
www.pazarama.com
3 Ürün beğendim ama çok kararsız kaldım ve fikrinizi merak ediyorum, sizce hangisi alınır ?
Bu ürünleri kullanmış olan biri varsa değerlendirirse sevinirim.
1. ürün bu ekranlı kulaklık, markası falan yok sadece ilgimi çektiği için ekliyorum. Kulak üstü bt kulaklığım, bt li kafa bandım ve bt kulak içi kulaklığım var zaten. Ama kulaklık son zamanlarda çok teklemeye başladı, garantiye gönderecek gibi duruyorum. (qcy ht08 modeli)
Inovaxis Dokunmatik Oled Ekranlı Türkçe Menü Uzaktan Selfie Kontrollü Anc İod Android Tws Bluetooth Kulaklık Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Inovaxis Dokunmatik Oled Ekranlı Türkçe Menü Uzaktan Selfie Kontrollü Anc İod Android Tws Bluetooth Kulaklık ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Inovaxis Dokunmatik Oled Ekranlı Türkçe Menü Uzaktan Selfie Kontrollü Anc İod Android Tws Bluetooth Kulaklık fırsatlarını kaçırma.
2. Ürün ise shaza markasının şarjlı tornavida seti. Temu'dan elektriksiz bir benzerini almıştım ama bunun elektrikli olması hoşuma gitti, pc sökme takma işlerinde güzel olabilir. Ama biri laptop sökme takma için yetersiz demiş, gücü o kadar düşükse bi düşündürdü
SHAZA 50 in 1 Şarjlı Tornavida Seti Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Shaza 50 in 1 Şarjlı Tornavida Seti ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Shaza 50 in 1 Şarjlı Tornavida Seti fırsatlarını kaçırma.
3. Ürün ise el kompresörü, ıslak mendil ve fırça ile uğraşmaktan bıktım, kasa bakımı için bundan alsam iş görür mü sizce ? Servise gitme derdinden kurtarır gibi, kendim temizlerim tozunu. Kasa yerde olduğu için çok sık tozlanıyor. İçlerinde en ihtiyacım olan bu gibi ama ürünü kullanan var mı bilmiyorum.
Steiner Alman Pro 3000 W Hava Kompresörü Elektrikli Devir Ayarlı Hava Körüğü Üfleme Makinesi Emme Özellikli Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Steiner Alman Pro 3000 W Hava Kompresörü Elektrikli Devir Ayarlı Hava Körüğü Üfleme Makinesi Emme Özellikli ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Steiner Alman Pro 3000 W Hava Kompresörü Elektrikli Devir Ayarlı Hava Körüğü Üfleme Makinesi Emme Özellikli fırsatlarını kaçırma.