Öneri Sizce Hangisi Almalıyım?

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,404
500 TL pazarama kuponum var, bende bu kuponu bilgisayarım için değerlendirmek istiyorum.
3 Ürün beğendim ama çok kararsız kaldım ve fikrinizi merak ediyorum, sizce hangisi alınır ? :D
Bu ürünleri kullanmış olan biri varsa değerlendirirse sevinirim.

1. ürün bu ekranlı kulaklık, markası falan yok sadece ilgimi çektiği için ekliyorum. Kulak üstü bt kulaklığım, bt li kafa bandım ve bt kulak içi kulaklığım var zaten. Ama kulaklık son zamanlarda çok teklemeye başladı, garantiye gönderecek gibi duruyorum. (qcy ht08 modeli)

2. Ürün ise shaza markasının şarjlı tornavida seti. Temu'dan elektriksiz bir benzerini almıştım ama bunun elektrikli olması hoşuma gitti, pc sökme takma işlerinde güzel olabilir. Ama biri laptop sökme takma için yetersiz demiş, gücü o kadar düşükse bi düşündürdü :D

3. Ürün ise el kompresörü, ıslak mendil ve fırça ile uğraşmaktan bıktım, kasa bakımı için bundan alsam iş görür mü sizce ? Servise gitme derdinden kurtarır gibi, kendim temizlerim tozunu. Kasa yerde olduğu için çok sık tozlanıyor. İçlerinde en ihtiyacım olan bu gibi ama ürünü kullanan var mı bilmiyorum.

Hocam günaydınlar. Öte ki ürünler hakkında bilgim yok fakat üstte ki kulaklığın benzerini fabrikada yanımda çalışan bir arkadaşım almıştı geçen günlerde. Markasını vesaire bilmiyorum ama 2 hafta felan kullandı. Belki o kötü kullanmıştır bilemiyorum ama bozuldu galiba 😃.

Hocam günaydınlar. Öte ki ürünler hakkında bilgim yok fakat üstte ki kulaklığın benzerini fabrikada yanımda çalışan bir arkadaşım almıştı geçen günlerde. Markasını vesaire bilmiyorum ama 2 hafta felan kullandı. Belki o kötü kullanmıştır bilemiyorum ama bozuldu galiba 😃.
Bu kulak içi tarafında yüzüm hiç gülmedi, korktuğum tarafı da o. Hepsi aynı ürün zaten marka bastırıyorlar, 1 ay sonra bozulursa elimde kalır.
qcy bile teklemeye başladı garantiye göndericem. :kekw:

Yok mu şu kompresörü kullanan :peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,849
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri