Neler Yeni

Sizce hangisi daha başarılı ?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Türkiye'de elinizde iphone yoksa iphone alınmaz. Sıfırdan öyle bir para vermeye gerek yok. Bırakın bu geri kalmış toplumun saçma ön yargılarını ve ihtiyacınız ne ise onu alın.
Önceliklerim kamera, batarya ve stabilite. Alıp senelerce rahat rahat kullanmak istiyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın çevremde iosa geçenlerin bir çoğu kasma ve donmalar yada kamerası yüzünden geçiyor , amcam telefonu duvara vurmuştu kasmalar yüzünden bi ara :D
Ê sinirlere hakim olmak şart 😂

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Önceliklerim kamera, batarya ve stabilite. Alıp senelerce rahat rahat kullanmak istiyorum artık
Hocam alacaksanız 12 yada 13 almanızı öneririm min. Ekran olarak ve batarya olarak daha iyiler.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Hocam alacaksanız 12 yada 13 almanızı öneririm min. Ekran olarak ve batarya olarak daha iyiler.
Eğer alırsam serinin en güncel modellerini tercih edeceğim. Senelerce kullanmak istediğim için maddiyata çok takılmıyorum

şahin doğan

80+ Platinum
İOS Derim. Nedenleri : 3. part uygulama optimizasyonu, animasyonlar, uzun ömürlü olması, sorun olmaması, varsa da kısa süre içerisinde çözülmesi. Android de kullanırım. olmazsa olmazlarım yok ama ikisi arasından İOS.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom