Neler Yeni

Sizce Hangisini Almalıyım

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

öneri yapıcak arkadaşlar bütçeyi aşmadan yaparsa sevinirim
bunu öneririm hem vergisi algısı yok hem pixar 3395se daha fazla g cekıyor ama başka ne farkı var düz 3395le bilmiyorum
birde bu var
https://wraithesports.com/products/fantech-helios-ii-1k-wireless-mouse 2side güzeldir
bende şuan vgn f1 pro kullanıyorum ama stok kalmamış fiyatıda baya artmış

nemin14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emin günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu öneririm hem vergisi algısı yok hem pixar 3395se daha fazla g cekıyor ama başka ne farkı var düz 3395le bilmiyorum
birde bu var
https://wraithesports.com/products/fantech-helios-ii-1k-wireless-mouse 2side güzeldir
bende şuan vgn f1 pro kullanıyorum ama stok kalmamış fiyatıda baya artmış
dediğin gibi fiyatı 2.1k bütçeyi aşıyor

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
dediğin gibi fiyatı 2.1k bütçeyi aşıyor
attack shark ile arasında 300 lira gibi bir fark olucak bence değer ama sana kalmış diğer ucuz olan modelde fiyatına göre fena değil youtube ta bir kanal var linklini bırakayım KANAL kendisi gayet güzel ve detaylı inceliyor burdan bakıpta karar verebilirsin belki başka modele denk gelirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

attack shark ile arasında 300 lira gibi bir fark olucak bence değer ama sana kalmış diğer ucuz olan modelde fiyatına göre fena değil youtube ta bir kanal var linklini bırakayım KANAL kendisi gayet güzel ve detaylı inceliyor burdan bakıpta karar verebilirsin belki başka modele denk gelirsin
indirim koduda veriyor ordan ekstra fiyatı aşağı çekebilirsin

nemin14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emin günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim koduda veriyor ordan ekstra fiyatı aşağı çekebilirsin
sağolun hocam bi bakiym

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,026
Üyeler
159,871
Son üye
scamierx