Sizce hangisini almalıyım

Reaksiyon skoru
89
25G4SRE veya 25G4SXU

Birisi pivot diğerinde hdr400 sertifikası var hangisi sizce?

25G4SRE veya 25G4SXU

Birisi pivot diğerinde hdr400 sertifikası var hangisi sizce?
Benim monitörde de pivot özelliği var bir kere bile kullanmadım bana olan tek etkisi " Ulan bu monitör sağa doğru yatık mı dutuyor " diye kıllanıyorum bazen 😂

Benim monitörde de pivot özelliği var bir kere bile kullanmadım bana olan tek etkisi " Ulan bu monitör sağa doğru yatık mı dutuyor " diye kıllanıyorum bazen 😂
Benim eski monitörüm aoc 24G2ZU di fakat çizgiler oluşmaya başladı bı anda itopya servisine verdim elimizde bu üründen kalmadı dediler sizin önerebileceginiz başka bir monitör varmıdır? Sır zamanunda monitörü dahili ses sistemi için almıştım kullanıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve paneli IPS olmasına rağmen konstrat oranı 3000:1 di mükemmel birseydi

2k 240 Hz monitörde olabilir

Son düzenleme:
Benim eski monitörüm aoc 24G2ZU di fakat çizgiler oluşmaya başladı bı anda itopya servisine verdim elimizde bu üründen kalmadı dediler sizin önerebileceginiz başka bir monitör varmıdır? Sır zamanunda monitörü dahili ses sistemi için almıştım kullanıyordum

Ve paneli IPS olmasına rağmen konstrat oranı 3000:1 di mükemmel birseydi

2k 240 Hz monitörde olabilir
Bende MSI G274QPF-QD var eğer bulabilirsen al derim ben çok memnunum inanılmaz güzel bir monitör 2k 165 hz. Ben yüksek ligde delta force oynuyorum 2k full ayarlarda hem görüntü güzel hem alıcı. Benim monitörümde ghosting falan yok derecede az çıktı şansıma. Vatan dan almıştım geçen sene

Geri