berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
498 KBs download alıyorum sen düşün iyi mi kötü müAlıntıyı görüntüleGençler sizce netim iyi mi 24 mps hız 6 upload sınırız 96 TL ödüyorum
Kazık. Bende ping 1 ama upload/download seninkiyle aynı. 100-110TL.Alıntıyı görüntüleGençler sizce netim iyi mi 24 mps hız 6 upload sınırız 96 TL ödüyorum
sen fiber alıyorsundur o vdsl alıyordur. her yerde aynı altyapı mı var ?Kazık. Bende ping 1 ama upload/download seninkiyle aynı. 100-110TL.
96 tl için iyi. ben yaklaşık 150-160tl ödeyeceğim. 50mbps pakete daha bu ayın başında geçtiğim için daha ne kadar ödeyeceğim belli değil ama tahmini 150tl civarı bir şey. ben 50mbps kullanıyorum. ekstra yanında her şey dahil iptv tivibu var. normalde, yani tivibu olmadan 120tl ödüyorum.Alıntıyı görüntüleGençler sizce netim iyi mi 24 mps hız 6 upload sınırız 96 TL ödüyorum
Kendim de kazıklanıyorum zaten. 24 mbps için 50 TL üstü pahalı.sen fiber alıyorsundur o vdsl alıyordur. her yerde aynı altyapı mı var ?
türkiye şartlarında 24mbps 96tl normal zaten. vodafone mobil tarifeme 42tl ödüyorum. uyumlu genç 15. yeni kullanıcı alımına kapatıldı. o 42tl'nin sadece 20tl'si vodafone'a gidiyor. geri kalanı özel iletişim vergisi, telsiz aktifleştirme, telsiz kullanım ücreti şu bu.Kendim de kazıklanıyorum zaten. 24 mbps için 50 TL üstü pahalı.
bence internetim türkiye şartlarına göre iyi oyunlarda 24 pingi geçmiyor yanitürkiye şartlarında 24mbps 96tl normal zaten. vodafone mobil tarifeme 42tl ödüyorum. uyumlu genç 15. yeni kullanıcı alımına kapatıldı. o 42tl'nin sadece 20tl'si vodafone'a gidiyor. geri kalanı özel iletişim vergisi, telsiz aktifleştirme, telsiz kullanım ücreti şu bu.