hocam üçlü priz fiş ve inşaat güvenlik malzemeleri yapıyoruz ama cok fazla mal tasıyoruz mola yokiş ne
hocam işi yazdım sonradan bakabilrisiniz ve 15 yasındayımHizmet sektörüyse Tr şartlarında asgari ücret alırsın, eğerki işe yeni girmiş mühendis olsaydın o zaman 14-15 ile işe başlarsın.
Dostum 18 yaşında olsaydın direkt asgari ücret alırdın fakat 15 yaşında işe girince prosedürler nasıl oluyor bilmiyorum, daha az verme ihtimalleri bile varhocam üçlü priz fiş ve inşaat güvenlik malzemeleri yapıyoruz ama cok fazla mal tasıyoruz mola yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam işi yazdım sonradan bakabilrisiniz ve 15 yasındayım
Asgari Ücret alırsın, orada yılardır çalışanlar daha fazla maaş alır normal olarak onlarla kıyaslama kendini.günde 11 saat çalışma yani orda yıllardır çalışan kişilerle aynı saate aynı işi yaptığım ve sıfır mola verdigim tek tatil pazar günü olan bir işte aylık sizce tahmini ne kadar maaş almalıyım yaşım 15
ya hocamlarım asgeri vermeleri zorundalar zaten 11 saat hiç durmadan çalışıyorum bi ymek molası allah sahit 10 20 dk yemek molası sadece ne olacak bilmiyorumAsgari zor 8 civarı verirler. O da verirlerse. Ha asgari ücret verirlerse helal olsun.
asgari vermexler dediginiz gibi hocalarım ülkemizde emeğe degil yaşa bakıyorlar ama allah sahit orda 40 yasında calısandan daha cok azimli ve hızlı iş yapıyorumdur ne yapacağımı bilmiyorumya hocamlarım asgeri vermeleri zorundalar zaten 11 saat hiç durmadan çalışıyorum bi ymek molası allah sahit 10 20 dk yemek molası sadece ne olacak bilmiyorum
Yaşın kaç ne bekliyorsun ? Madem çok çalışıyorum diyorsun sende 40 yaşındakinin yaptığı kadar iş yap sana sorarsalar neden bu kadar çalışıyorsun diye sende 40 yaşındakini örnek verirsin.ya hocamlarım asgeri vermeleri zorundalar zaten 11 saat hiç durmadan çalışıyorum bi ymek molası allah sahit 10 20 dk yemek molası sadece ne olacak bilmiyorum
asgari vermexler dediginiz gibi hocalarım ülkemizde emeğe degil yaşa bakıyorlar ama allah sahit orda 40 yasında calısandan daha cok azimli ve hızlı iş yapıyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum
bide akrabamın oldugu için soramıyorum da maaşı ayp olmasın diye giidpde 3 4k veririse harbi deli olurum ben
dogrusunuz hocamYaşın kaç ne bekliyorsun ? Madem çok çalışıyorum diyorsun sende 40 yaşındakinin yaptığı kadar iş yap sana sorarsalar neden bu kadar çalışıyorsun diye sende 40 yaşındakini örnek verirsin.
5K teklif ederlerse dersin ki; okay ilk ay deneme ayı olarak sayılsın ve performansıma bakılsın , performansımdan memnun kalınırsa asgari isterim şartım budur.ya hocamlarım asgeri vermeleri zorundalar zaten 11 saat hiç durmadan çalışıyorum bi ymek molası allah sahit 10 20 dk yemek molası sadece ne olacak bilmiyorum
asgari vermexler dediginiz gibi hocalarım ülkemizde emeğe degil yaşa bakıyorlar ama allah sahit orda 40 yasında calısandan daha cok azimli ve hızlı iş yapıyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum
bide akrabamın oldugu için soramıyorum da maaşı ayp olmasın diye giidpde 3 4k veririse harbi deli olurum ben