Sizce kazıklandım mı?

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba 2200₺’ye dolap uygulamasından ikinci el bir sistem aldım sistemin özellikleri ise şöyle: Intel I5 2400, 8GB ram, 640GB hdd, MSI Radeon RX 460 2GB 300W bir power supply var sizce iyi mi almışım?

Arkadaşlar merhaba 2200₺’ye dolap uygulamasından ikinci el bir sistem aldım sistemin özellikleri ise şöyle: Intel I5 2400, 8GB ram, 640GB hdd, MSI Radeon RX 460 2GB 300W bir power supply var sizce iyi mi almışım?
bedava

Satan adam kazıklanmış mı desek?

Yazılım öğrenmek için öğrendim hocam bu cihazı sizce visual studio, unity, unreal, pyhton gibi programları çalıştırabilir mi?
hocam pek anlamıyorum o prpgramlardan ama zorlar gibi. Bütçeyi arttırman lazım.

Satan adam kazıklanmış mı desek?

hocam pek anlamıyorum o prpgramlardan ama zorlar gibi. Bütçeyi arttırman lazım.
Anladım hocam zaten burs paramla aldım 1,2 aya işlemciyi yükseltmeyi sonra Ssd almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çalıştırmaz.
Nasıl🥲

Çalıştırmaz.
Çalıştırması için ne gibi yükseltmeler yapmam gerekiyor hocam?

Anladım hocam zaten burs paramla aldım 1,2 aya işlemciyi yükseltmeyi sonra Ssd almayı düşünüyorum

Nasıl🥲
8 gb ram daha almayı unutmayın, işlemciyi değitirecekseniz anakart yükseltmeside yapmanız gerek.

kimine göre kazık, kimine göre yazık. satan kişi elinden çıkarmış fiyat önemli değil demiş. bana sorsan verdiğim paraya acırdım ama sana sorsak işini görüyor.

Nasıl🥲

anladım hocam yükseltme yapana kadar o programları kullanmanı önermem

Nasıl🥲

Hocam bu tür programlar için en kötü giriş seviyesi sistemler olmalı, elinizde ki işlemci 11 senelik.

8 gb ram daha almayı unutmayın, işlemciyi değitirecekseniz anakart yükseltmeside yapmanız gerek.
Hocam donanım kısmından pek anlamıyorum anakart Intel ve amd olarak ayrılmıyor muydu?

Hocam bu tür programlar için en kötü giriş seviyesi sistemler olmalı, elinizde ki işlemci 11 senelik.
Ha anladım işlemci ile uyumlu anakart gerekli yanı daha yeni bir anakart

Geri