Neler Yeni

SİZCE KENDİM Mİ YAPMALIYIM YOKSA SERVİS Mİ?

asusrogg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
Herkese merhaba parça parça sistem topladım kendimce 50 55bin bandında hepsi 0 kutusun da sizce bunu kendim mi toplamalıyım yoksa herhangi bir serviste ücret karşılığı mı yaptırayım ? pc toplamakta sorunum yok toplarım parçaları takarım ama sonrasında ki ayarları bilmiyorum misal windows kurma bios ayarları gibi vs. videolardan bakarak yapabilirm aslında ama net olur mu olmaz mı korkuyorum
(serviste yapın diyorsanız istanbul da bu işi yapabilen iyi bildiğiniz yer varsa söyleyebilirsiniz)

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Kendin kurmak çok keyifli o jelatinleri çıkarmak monte etmek falan ama bilgin yoksa servis yapsın bozarsın

Shourd

80+ Gold
Herkese merhaba parça parça sistem topladım kendimce 50 55bin bandında hepsi 0 kutusun da sizce bunu kendim mi toplamalıyım yoksa herhangi bir serviste ücret karşılığı mı yaptırayım ? pc toplamakta sorunum yok toplarım parçaları takarım ama sonrasında ki ayarları bilmiyorum misal windows kurma bios ayarları gibi vs. videolardan bakarak yapabilirm aslında ama net olur mu olmaz mı korkuyorum
(serviste yapın diyorsanız istanbul da bu işi yapabilen iyi bildiğiniz yer varsa söyleyebilirsiniz)
yani ilk defa yapıcaksanız bence yanınızda en azından tecrübeli birisi olsun ve kelepçe kulanın yoksa karışır hepsi sonra ne yapıcam diye kara kara düşünürsünüz nerden bildiğimi sormayın o.O2 (acı bi deneyimdi .d)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,881
İsim
Mehmet Aslan
hiç deneyimin yoksa yaparken eziyet çektirecek bunu bilerek yap :D Uğraşamam dersen servis.

asusrogg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin kurmak çok keyifli o jelatinleri çıkarmak monte etmek falan ama bilgin yoksa servis yapsın bozarsın
yok daha önce çok topladım sorun yaşamam (tabi gtx zamanlarını toplamıştım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ilk defa yapıcaksanız bence yanınızda en azından tecrübeli birisi olsun ve kelepçe kulanın yoksa karışır hepsi sonra ne yapıcam diye kara kara düşünürsünüz nerden bildiğimi sormayın o.O2 (acı bi deneyimdi .d)
:) deneyimim var fakat tek sıkıntım işte topladıktan sonra kurulum onu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç deneyimin yoksa yaparken eziyet çektirecek bunu bilerek yap :D Uğraşamam dersen servis.
yok uğraşırım çok da hoşuma gider böyle şeyler şöyle diyim servis kısmın da iyiyim monteleme sök tak arabalarda da öyle ama işin beyin kısmın da yani bios ayarı windows kurulumu falan onda hiç yokum :) bunu ben toplayıp başka yerde kurulum mu yaptırsam aca öyle oluyor mu

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mirhan Yalçın
kendin toplamanın keyfi başka sıfırsan önüne çıkan bütün videoları izle bi kaç tane atayım
recep baltaş fanı değilim bu arada çok videosu var ve en kaliteli olanlar onlar yanlış anlaşılmasın.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
haiko haikoloji
Bence iyi bir servise götür onlar toplasınlar. Kasa eskiyip problemler çıktıkça kendin ara ara kasaya göz atarsın zaten. Pahalı malzemelerle deneme yanılma yapılmaz. Hele ki elektronik malzeme en ufak bir hatayı götürmez.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
snop02
eşek yüküyle para verirsin,
geçen konusu vardı adamdan 3000tl istemişlerdi..
biraz teknik bilgin varsa kendin yaparsın..

asusrogg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
eşek yüküyle para verirsin,
geçen konusu vardı adamdan 3000tl istemişlerdi..
biraz teknik bilgin varsa kendin yaparsın..
teknik fazlasıyla var dediğim gibi parçaları monte etmekte sorun yaşamam tecrübem var tek sıkıntı topladıktan sonra windows vs. kurulumu ona da artık videolardan bakarak yapmaya çalışcam

Top Bottom