Neler Yeni

Sizce Lole başlanır mı ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Oyunun amacını bilmeyen veya MOBA oyunlarda zerre yeteneği olmayan bilmem kaç yüz bin milyon tane oyuncusu var.
Ayrıca oyunu bilse bile sivildeki karakteri bozuk ve ailesinden ahlak eğitimi almamış bilmem kaç yüz bin milyon tane oyuncusu da var.
Yani oyuna girdiğin zaman sabır testi ve yaşam mücadelesi veriyor gibi oluyorsun.
Denemesi ücretsiz, aç bir hesap. Gir oyna 1 hafta. Sana ekleyeceği şeyler, daha gergin ve daha yorgun olmak olacaktır.
Zaten firma sürekli olarak düşük sistem isteyen alıntı oyunlar çıkartıyor ve oyunların sorunları ile ilgilenmek yerine "daha fazla nasıl gelir elde edebiliriz" mantığı ile hareket ediyor. Bu yüzden başlanması mantıklı değil, zamanı daha iyi değerlendirebilirsin.
Buna katılmıyorum oyun parayı çok sevseydi oyunu para ile satar ve oyunu p2w yapardı. Kanser diye tanımlanan oyuncular senin takiminda varsa karşi takimda da var ve çok eğlenebiliyorsun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sizce lole başlanır mı?
Başlanır neden başlanmasin şöyle güzel bir ekip kurdun mu çok zevkli geçiyor oyunlar. Tek gireceksende sana gelen kanser takim emin ol karsidada oluyor sabırliysan sorun yok zevkine bak.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
oynamaya yeni mi başlayacaksın yoksa önceden oynuyor muydun?
En son 2017 de başladım ama hardcore değil normal çerezlik oyun gibi düşün. 2018 sonu bıraktım kendşmi cs ye verdim 2019 sonu cs yi biraz saldın apex e başladım. Sonra valorantı yayınlarda düşürdüm beta dan oynadım ve devam ettim. Sonra arkadaşlarım hadi tekrar başla dedi bende kırmadım başladım gibi.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
En son 2017 de başladım ama hardcore değil normal çerezlik oyun gibi düşün. 2018 sonu bıraktım kendşmi cs ye verdim 2019 sonu cs yi bekledim apex e başladım. Sonra valorantı yayınlarda düşürdüm beta dan oynadım ve devam ettim. Sonra arkadaşlarım hadi tekrar başla dedi bende kırmadım başladım gibi.
Anladım bence Lol çerezlik oynanmalı zaten oynayacaksan hardcore dereceli felan zevkli değil

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
bıraksan bırakılmıyor arkadaşlarınla oynama istediği vs... olunca olmuyor bırakamıyorsun en iyi yolu başlamadan bitirmek
Aslında lol tr'de düzelmesini tek bir yolu var oda yukarıda mesaj'da örneği olduğu gibi oyunda insanlar başkalarının yanlışlarını düzeltmek yerine oyunda kendi yaptıkları hataları düzeltseler gayet kaliteli bu sunucu olur

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Buna katılmıyorum oyun parayı çok sevseydi oyunu para ile satar ve oyunu p2w yapardı. Kanser diye tanımlanan oyuncular senin takiminda varsa karşi takimda da var ve çok eğlenebiliyorsun.
Oyunun tonla hatası olmasına rağmen, insanlar oyun hatalarından küme düşerken RIOT Games 8957698. Lux kostümünü piyasaya sürüyordu.
Sezon 10'dayız ve hala oyunun hataları bitmiyor, güç denge sorunları bitmiyor, raporlar çözümlenmiyor, kitle iyiye gitmiyor.
Oyuna sürekli olarak yeni küreler, yeni kostümler, yeni bilmem ne etkinlikleri, RP indirimleri vs. geliyor.
Ama oyunun sorunları asla ama asla çözümlenemiyor. Çünkü zaten oynanıyor, zaten su akıyor. Kimsenin umurunda değil.
Ayrıca eğlendiğimizi nereden biliyorsun ki?
Ben şahsen karşıda toxic bir oyuncu varsa, maç sonu raporlayıp engelliyorum. Ki bu herkesin yapması gereken bir davranış.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Aslında lol tr'de düzelmesini tek bir yolu var oda yukarıda mesaj'da örneği olduğu gibi oyunda insanlar başkalarının yanlışlarını düzeltmek yerine oyunda kendi yaptıkları hataları düzeltseler gayet kaliteli bu sunucu olur
bunu herkesin yapması zor işte maalesef :(

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Oyunun tonla hatası olmasına rağmen, insanlar oyun hatalarından küme düşerken RIOT Games 8957698. Lux kostümünü piyasaya sürüyordu.
Sezon 10'dayız ve hala oyunun hataları bitmiyor, güç denge sorunları bitmiyor, raporlar çözümlenmiyor, kitle iyiye gitmiyor.
Oyuna sürekli olarak yeni küreler, yeni kostümler, yeni bilmem ne etkinlikleri, RP indirimleri vs. geliyor.
Ama oyunun sorunları asla ama asla çözümlenemiyor. Çünkü zaten oynanıyor, zaten su akıyor. Kimsenin umurunda değil.
Ayrıca eğlendiğimizi nereden biliyorsun ki?
Ben şahsen karşıda toxic bir oyuncu varsa, maç sonu raporlayıp engelliyorum. Ki bu herkesin yapması gereken bir davranış.
raporlanan oyuncular takmıyor bile banane nasıl olsa bakılmıyor diyip geçen var normal oyunda takımıma 2 kişi geldi oynayacağım heroları banladılar sonra preyiz trol yapıp feedliycez dediler reportlasak düzelmiyor hiçbir şekilde düzelmiyor bu insanlar mecbur bozduk maçı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ediyorum.
rica ederim.

Top Bottom