yıllardır oyun oynuyorum, bir tek LOL'e alışamadım, ama güzel oyun, seni sarar belki.Sizce lole başlanır mı?
Bilemiyorum. Aslinda o kişiden kişiye degisir de %10luk kisımda sadece ise yarar bence.Üstteki yorumu "Yanlış bilgilendirme" ve "Yanlış yönlendirme" sebepleriyle banlasam, haklıyım bence.
Bir laf vardır "celladına aşık olmak" diye.Bilemiyorum. Aslinda o kişiden kişiye degisir de %10luk kisımda sadece ise yarar bence.
kac yüz bin milyon nasıl bir rakam reis matematik hocanın ellerinden öperim xDOyunun amacını bilmeyen veya MOBA oyunlarda zerre yeteneği olmayan bilmem kaç yüz bin milyon tane oyuncusu var.
Ayrıca oyunu bilse bile sivildeki karakteri bozuk ve ailesinden ahlak eğitimi almamış bilmem kaç yüz bin milyon tane oyuncusu da var.
Yani oyuna girdiğin zaman sabır testi ve yaşam mücadelesi veriyor gibi oluyorsun.
Denemesi ücretsiz, aç bir hesap. Gir oyna 1 hafta. Sana ekleyeceği şeyler, daha gergin ve daha yorgun olmak olacaktır.
Zaten firma sürekli olarak düşük sistem isteyen alıntı oyunlar çıkartıyor ve oyunların sorunları ile ilgilenmek yerine "daha fazla nasıl gelir elde edebiliriz" mantığı ile hareket ediyor. Bu yüzden başlanması mantıklı değil, zamanı daha iyi değerlendirebilirsin.
Üstteki yorumu "Yanlış bilgilendirme" ve "Yanlış yönlendirme" sebepleriyle banlasam, haklıyım bence.
2021'de kernel anti-hile sistemi geleceği söyleniyor ki umarım gelir, oyunda hile kalmayacak.LOL tarihini en saçma bugları burdadır
league of Bugs sunar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buglara doymadıysanız
Script: Merhabalar
bence baslama özellikle tr sv sine aslaSizce lole başlanır mı?