Neler Yeni

Sizce Lole başlanır mı ?

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
LOL tarihini en saçma bugları burdadır
league of Bugs sunar

Mesaj otomatik birleştirildi:

Buglara doymadıysanız
Script: Merhabalar

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Daha geçen bug bulundu. Hem de 2009'dan beri olan bir bug. Ama ben oyunu seviyorum TR'de oynayacaksan herkesi muteliyorsun. Sonra keyfi baya çıkıyor. Bence bir dene begenmezsen silersin. Oyun zaten bedava.

Kimera

80+ Bronze
Şuan benim başlattığım arkadaşlarım beni geçti.
Başladıktan sonra bağımlılık yapıyor.
Karar sizin.
Boş vaktim var, diyorsanız başlayın.

106410

80+ Silver
Kesinlikle baslamalisin baslamazsan cok sey kaybedersin. Bu oyun sayesinde yaraticiligim gelisti.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Üstteki yorumu "Yanlış bilgilendirme" ve "Yanlış yönlendirme" sebepleriyle banlasam, haklıyım bence.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bilemiyorum. Aslinda o kişiden kişiye degisir de %10luk kisımda sadece ise yarar bence.
Bir laf vardır "celladına aşık olmak" diye.
Bizim buralarda çok görülüyor. :D

Mehmet Anıl

80+ Silver
Oyunun amacını bilmeyen veya MOBA oyunlarda zerre yeteneği olmayan bilmem kaç yüz bin milyon tane oyuncusu var.
Ayrıca oyunu bilse bile sivildeki karakteri bozuk ve ailesinden ahlak eğitimi almamış bilmem kaç yüz bin milyon tane oyuncusu da var.
Yani oyuna girdiğin zaman sabır testi ve yaşam mücadelesi veriyor gibi oluyorsun.
Denemesi ücretsiz, aç bir hesap. Gir oyna 1 hafta. Sana ekleyeceği şeyler, daha gergin ve daha yorgun olmak olacaktır.
Zaten firma sürekli olarak düşük sistem isteyen alıntı oyunlar çıkartıyor ve oyunların sorunları ile ilgilenmek yerine "daha fazla nasıl gelir elde edebiliriz" mantığı ile hareket ediyor. Bu yüzden başlanması mantıklı değil, zamanı daha iyi değerlendirebilirsin.
kac yüz bin milyon nasıl bir rakam reis matematik hocanın ellerinden öperim xD

106410

80+ Silver
Üstteki yorumu "Yanlış bilgilendirme" ve "Yanlış yönlendirme" sebepleriyle banlasam, haklıyım bence.

Ne alaka? Bence gayet hakli bir yorum atmisim, bu oyun sayesinde kirk yil dusunsem yine aklima gelmeyecek kufurler ve hakaretler gordum, resmen hayal gucum gelisti.

Syphex

80+
LOL tarihini en saçma bugları burdadır
league of Bugs sunar

Mesaj otomatik birleştirildi:

Buglara doymadıysanız
Script: Merhabalar
2021'de kernel anti-hile sistemi geleceği söyleniyor ki umarım gelir, oyunda hile kalmayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,834
Üyeler
160,145
Son üye
Alperozer34
Top Bottom