Sizce nasıl devam etmeliyim?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
18 yasindayim simdi 6 7 ay sonra yks var ona hazirlaniyorum 2 yıllık sozel bir bolum istiyorum hedef 100 200 bin ilk.
Ve kpss giricem atama vb. Olursa oradan devam edebilirim, ama şimdi hem ders çalışırken hemde insanlarla sosyallesebilirmiyim diye düsünüyorum, sosyal hayatım yok, ben yalnizliğa alışık biriyim yıllardır çocukluğumdan beri discordu aktif kullaniyorum ve orada bir cok insanla tanistim kız erkek fark etmeksizin ama coğunlukla engellendim yada muhabbet devam etmedi. Kimisi ile instagramdan eklesmistik hatta
Simdi discorddan oyle rastgele kızlarla konuşacağım şu ana kadar çokca yaptim hatta kamera açıp öyle uzunca sohbet ettiğimiz oldu sonrasında kızların çogu genelde hayalima giriyordu yani onları arzuluyordum ama konum aynı olmadığı için hic biri ile ilerletemedim ve gercekten size sormak istiyorum.
Eğerki sesli sohbette vb. Birden çok kişi ile konuşup şansına yasadigim sehirde biri çıkarmı? Yani amacım gercekten konusmak gezmek sohbet etmek mutlu olmak istiyorum. İşe yararmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,219
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri