Sizce ne yapmak mantıklı

Razzwil

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkaşalar merhaba,
kendim sistem topluyorum öncelikle sistem konsepti beyaz olacak
7800x3d düşünüyorum kasımda indirim ile
Colorful b850 cvn 14a frozen var elimde
Ram olarak klevv düşünüyorum kullanan eden varmıdır nasıl sizce
ekran kartı şuan elimde 3070ti var buraya dönücem
msi mpg velox 100r
msi mag a850gl 850w white
msi mag coreliquid 360 white
diğer parçalarıda bu şekilde düşünüyorum tavsiyeniz nedir parçalar hakkında
ekran kartına dönecek olursak ekran kartı hariç herşeyi aldığım zaman elimde bütçe kalmıyor ama eski parçalar ve ekran kartını satabilirsem eğer yaklaşık 30k bir miktar geçecek elime ve kasıma yetişirse belki bir ekran kartı alabilirim sizce şimdiden satmaya çalışsam mı ekran kartını yoksa elimde mi tutayım sistemi aldığım zaman kullanabilmek için?

Arkaşalar merhaba,
kendim sistem topluyorum öncelikle sistem konsepti beyaz olacak
7800x3d düşünüyorum kasımda indirim ile
Colorful b850 cvn 14a frozen var elimde
Ram olarak klevv düşünüyorum kullanan eden varmıdır nasıl sizce
ekran kartı şuan elimde 3070ti var buraya dönücem
msi mpg velox 100r
msi mag a850gl 850w white
msi mag coreliquid 360 white
diğer parçalarıda bu şekilde düşünüyorum tavsiyeniz nedir parçalar hakkında
ekran kartına dönecek olursak ekran kartı hariç herşeyi aldığım zaman elimde bütçe kalmıyor ama eski parçalar ve ekran kartını satabilirsem eğer yaklaşık 30k bir miktar geçecek elime ve kasıma yetişirse belki bir ekran kartı alabilirim sizce şimdiden satmaya çalışsam mı ekran kartını yoksa elimde mi tutayım sistemi aldığım zaman kullanabilmek için?
2K oynayacaksanız 7800X3D gereksiz olur. 7500F alın geçin. Bütçe 30K'nın üzerine çıkar bu sayede ve 9070 yada 9070 XT beyaz gpu alma şansınız artar.

Eğer elinde yoksa bence sıvı soğutucu MSI yerine şu modeli alabilirsin, alacağın işlemci aşırı ısınmıyor diye biliyorum zaten kule tipiyle de kullananlar var ama MSI yerine ben olsam bunu alırdım.

Eğer elinde yoksa bence sıvı soğutucu MSI yerine şu modeli alabilirsin, alacağın işlemci aşırı ısınmıyor diye biliyorum zaten kule tipiyle de kullananlar var ama MSI yerine ben olsam bunu alırdım.

Msi yerine buna yönelme sebebiniz nedir acaba fiyatlar hemen hemen aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K oynayacaksanız 7800X3D gereksiz olur. 7500F alın geçin. Bütçe 30K'nın üzerine çıkar bu sayede ve 9070 yada 9070 XT beyaz gpu alma şansınız artar.

hem fps hemde hikayeli oyun düşünüyorum ancak monitör 1080p zaten monitöre şuan için bütçem kalmıyor oyüzden 7800x3d düşünüyordum ama olabilirliği var evet

Msi yerine buna yönelme sebebiniz nedir acaba fiyatlar hemen hemen aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem fps hemde hikayeli oyun düşünüyorum ancak monitör 1080p zaten monitöre şuan için bütçem kalmıyor oyüzden 7800x3d düşünüyordum ama olabilirliği var evet
MSI o modellerinde bu mu değil mi emin değilim, şikayetçi olanlar gördüm, pek önerilmiyordu. Bi de attığımın soğutması daha iyi ama eğer alacaksanız kasaya sığıp sığmayacağını kontrol edip araştırın çünkü normal 360mm olanlara göre daha büyük.

Ekranlı vs. olsun isterseniz Thermalright ın modellerine de bakabilirsin onlarda hemen hemen aynı fiyatta soğutması da iyi

MSI o modellerinde bu mu değil mi emin değilim, şikayetçi olanlar gördüm, pek önerilmiyordu. Bi de attığımın soğutması daha iyi ama eğer alacaksanız kasaya sığıp sığmayacağını kontrol edip araştırın çünkü normal 360mm olanlara göre daha büyük.

Ekranlı vs. olsun isterseniz Thermalright ın modellerine de bakabilirsin onlarda hemen hemen aynı fiyatta soğutması da iyi
anladım hocam teşekkürler bakınacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri