Neler Yeni

Sizce ne yapmalıyım?

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Merhabalar bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim kendim python öğreniyorum okul ise java öğretecek. Ben öncelikle pythonda kendimi geliştirmek istiyorum. Hep derler tutorial izleme kodla diye. Dilin basiclerini biliyorum fakat ne kodlayacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım değerli fikirlerinizi bekliyorum.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Yunus Kocabay
Btk akademiden videoları izleyerek her vidonun sonunda adamın yaptıkları şeyleri sen yapmaya çalış. Zaten olur biseyler

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
Değerli fikirlerimi sana kaptırmak istemiyorum. Bu işin içinde çok para var. Tamam, bi tanesini söyleyim. Firefox'un daha hızlı çalışanını yapabilirsin. Adı da Firewolf olabilir. İçinde masaüstü var, web var, oyun var. her şey bir arada.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Artık fikir en önemli servet oldu, aklı başında bi kişi asla önemsediği fikri karşılıksız vermez. :p

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
6 sene önce bir slayt benzeri program yapmıştım. Her tuş bir resime atanmış. Tabi bir sürü de tuşu vardı. Amacım, kendi tuşlarımı çizip bunlara bilindik özellikler eklemekti. Oldu da, ama her işlemde grafikleri yenilemek gerekiyordu. Pırpır yapıyordu. Pek mükemmel olmadı.

man a man

80+ Bronze
Yeni başlayanlar için aynı anda 2 dil öğrenilmesi tavsiye edilmez genelde. Okul Java öğretiyorsa javadan devam et.

Proje yaparak dili öğrenmek daha etkili olacaktır. YouTube da yapılan projelere bak önce kendin tasarla koda dök sonra videodaki kişinin nasıl yaptığına bak

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık fikir en önemli servet oldu, aklı başında bi kişi asla önemsediği fikri karşılıksız vermez. :p
Fikir istemedim nasıl bir yol izlemem gerek onu soruyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Merhabalar bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim kendim python öğreniyorum okul ise java öğretecek. Ben öncelikle pythonda kendimi geliştirmek istiyorum. Hep derler tutorial izleme kodla diye. Dilin basiclerini biliyorum fakat ne kodlayacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Aynı zamanda fikir de bekliyorum, demişsin ama... Kendin ile çelişiyorsun.

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı zamanda fikir de bekliyorum, demişsin ama... Kendin ile çelişiyorsun.
Ne yapmalıyım ? = Nasıl bir yol izlemeliyim? Tamam hocam sizden bir şey istemedim zaten boş konuşuyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,578
Üyeler
163,525
Son üye
Spiymers
Top Bottom