Sizce ne yapmalıyım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,034
Bu benim monitörüm ve babam bunu geçen yıl bin tl ye almıştı acaba kampanyalar bitip 1300 e satsam kar edermiyim daha iyi monitör alsammı ( monitörde hiç sıkıntısı yok zaten yıllardır depoda gibi kaldı pc alana kadar bekledi)

1300'e zor bence 1200 eder max

Bu benim monitörüm ve babam bunu geçen yıl bin TL ye almıştı acaba kampanyalar bitip 1300 e satsam kar edermiyim daha iyi monitör alsammı ( monitörde hiç sıkıntısı yok zaten yıllardır depoda gibi kaldı PC alana kadar bekledi)
Sen bu monitörü 1300 e satarsan helal olsun 1300 liraya 144hz 1 ms 24 ekran monitör alabilirsin.

Sen bu monitörü 1300 e satarsan helal olsun 1300 liraya 144hz 1 ms 24 ekran monitör alabilirsin.
ama şimdi kesin babam yapmaz bi 1 yıl sonra anca ikna ederim diye düşünüyorum babam biraz beni dinlemiyorda

ama şimdi kesin babam yapmaz bi 1 yıl sonra anca ikna ederim diye düşünüyorum babam biraz beni dinlemiyorda
1 yıl sonra sen o monitorü 1000 liraya bile zor satarsin şartlar ayni olursa her yıl yeni ve daha performansli modeller cikiyor

1 yıl sonra sen o monitorü 1000 liraya bile zor satarsin şartlar ayni olursa her yıl yeni ve daha performansli modeller cikiyor
sanmıyorum knk kesin yine sen nerden bilicen sen sanki çok biliyon diyip konuyu kapatır

Hiç sanmıyorum satabileceğini. Bilgisayardan anlamayan birini kazıklarsan bilemem ama aklı olan 1300 lira vermez ikinci ele

Geri