Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler sizce adidasın nikedan ne eksiği var?Nike sadece logo içinmi tercih ediliyor.
Bence her türden tasarımları olduğu için tercih ediliyor. Neredeyse her kesime hitap ediyor Nike.Beyler sizce adidasın nikedan ne eksiği var?Nike sadece logo içinmi tercih ediliyor.
Bana göre nike de adidas da aynı, puma daha iyi.Evet beyler ülkeyi ikiye bölen soru.Sizce Nike mı Adidas mı?Adidas giyenlere nedense önyargı ile yaklașılıyor ama ben seviyorum.İkisi arasında nike bence daha iyi.
dostum bu yaptığın spora ürün fiyatlarına ve anlaşmalı sporculara ek olarak genç nesil arasında bir şeyin popüler olması gibi mesela bir ara herkeste superstar vardı şimdi de herkeste nike tech fleece var bunlar da önemli ama mesela ben basket oynuyorsam ayakkabı alcaksam kyrie kd pg lebron felan alcam bunların hepsi zaten nike ürünü adidas seçme gibi bir iht yok benceBeyler sizce adidasın nikedan ne eksiği var?Nike sadece logo içinmi tercih ediliyor.
Halısaha ayakkabıları bile müwAdidasın rahatlığı>
Öyle birşeyi ilk defa duydum.Peki beyler adidas giyenler neden keko olarak sıfatlanıyor.