bütçe 4.5k falan normal günlük kullanım içinDüşük kalan kısmı, yazılımı desek yanlış olmaz. Bütçeniz nedir ve hangi amaçla telefon bakıyorsunuz ?
Note 10 pro alın günlük için daha iyi. Mi 11 lite da olabilir. Vodofone mobil de 300tl de indirim var.bütçe 4.5k falan normal günlük kullanım için
o zaman samsunglara bakın. pocolar oyun için zaten.bütçe 4.5k falan normal günlük kullanım için
O zaman size önerim A52 bakınız veya 1-2 aylık a72 bile olabilir.bütçe 4.5k falan normal günlük kullanım için
ayrıca amoled ekrana sahip. X3 pro lcd. Yani oyun harici çok mantıklı. Tabi oyun da oynanır.O zaman size önerim A52 bakınız veya 1-2 aylık a72 bile olabilir.
Batarya sorun olmayacaksa galaxy a52 önerimdir. Çünkü x3 oyuncu telefonu sınıfına giriyor performans odaklı.
A52'nin kamerası ve gündelik performansı sizi tatmin edecektir, ayrıca OIS destekli ana kameraya sahip.
anladım teşekkürler beni aslında poco nun 120hz ekranı olması biraz kendine çekmişti ama oyun çok fazla oynamayacağım için fikirlerim değişti sağolunBu bütçede sizin için en mantıklısı a52 olucaktır.
![]()
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca amoled ekrana sahip. X3 pro lcd. Yani oyun harici çok mantıklı. Tabi oyun da oynanır.
Evet ek olarak 90 Hz ekrana sahip, gündelik kullanımda bile kendini gösteren bir özellik hele 90 Hz ekrana alıştın mı 60 Hz e inemiyorsun.Bu bütçede sizin için en mantıklısı a52 olucaktır.
![]()
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca amoled ekrana sahip. X3 pro lcd. Yani oyun harici çok mantıklı. Tabi oyun da oynanır.
Bu bütçe için size Mi 11 Lite'ı önerebilirim.bütçe 4.5k falan normal günlük kullanım için
90hz yine çok akıcı hissetirecektir. 120hz gerek yok. mutlu eder yine sizi. Ki zaten 120fps oyun destekleyen çok azdır.anladım teşekkürler beni aslında poco nun 120hz ekranı olması biraz kendine çekmişti ama oyun çok fazla oynamayacağım için fikirlerim değişti sağolun
kılıf ekran koruyucu felan istiyor musunuz?anladım teşekkürler beni aslında poco nun 120hz ekranı olması biraz kendine çekmişti ama oyun çok fazla oynamayacağım için fikirlerim değişti sağolun