Öneri Sizce Poco x3 pro almalımıyım

smtkrrsln

80+
Reaksiyon skoru
145
Evet başlıktada gördüğünüz gibi sizce poco x3pro almalımıyım kullanan varsa düşük kaldığı noktalar vs nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim

Düşük kalan kısmı, yazılımı desek yanlış olmaz. Bütçeniz nedir ve hangi amaçla telefon bakıyorsunuz ?

önce bütçe belirtin. Xioami yazılımından yaşadığım sorunlardan dolayı ve gittikçe kısıtlandığını güncelleme ile daha berbat geldiği için arayüzden dolayı önermiyorum.

bütçe 4.5k falan normal günlük kullanım için
O zaman size önerim A52 bakınız veya 1-2 aylık a72 bile olabilir.
Batarya sorun olmayacaksa galaxy a52 önerimdir. Çünkü x3 oyuncu telefonu sınıfına giriyor performans odaklı.
A52'nin kamerası ve gündelik performansı sizi tatmin edecektir, ayrıca OIS destekli ana kameraya sahip.

Bu bütçede sizin için en mantıklısı a52 olucaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman size önerim A52 bakınız veya 1-2 aylık a72 bile olabilir.
Batarya sorun olmayacaksa galaxy a52 önerimdir. Çünkü x3 oyuncu telefonu sınıfına giriyor performans odaklı.
A52'nin kamerası ve gündelik performansı sizi tatmin edecektir, ayrıca OIS destekli ana kameraya sahip.
ayrıca amoled ekrana sahip. X3 pro lcd. Yani oyun harici çok mantıklı. Tabi oyun da oynanır.

ayrıca amoled ekrana sahip. X3 pro lcd. Yani oyun harici çok mantıklı. Tabi oyun da oynanır.
anladım teşekkürler beni aslında poco nun 120hz ekranı olması biraz kendine çekmişti ama oyun çok fazla oynamayacağım için fikirlerim değişti sağolun

Evet ek olarak 90 Hz ekrana sahip, gündelik kullanımda bile kendini gösteren bir özellik hele 90 Hz ekrana alıştın mı 60 Hz e inemiyorsun.

Ayrıca siyah renk versiyonunda arka kapağın mat plastik yüzeyi premium bir telefon havası veriyor, her ne kadar kılıfla kullanılacak olsa da tasarımı çok hoş.

anladım teşekkürler beni aslında poco nun 120hz ekranı olması biraz kendine çekmişti ama oyun çok fazla oynamayacağım için fikirlerim değişti sağolun
90hz yine çok akıcı hissetirecektir. 120hz gerek yok. mutlu eder yine sizi. Ki zaten 120fps oyun destekleyen çok azdır.

kılıf ekran koruyucu felan istiyor musunuz?

Ek olarak gece fotoğraflarını gerçekten iyi çekiyor, bende A72 var, derinlik sensörü yerine telefoto kamera konmuş. Derinlik sensörü olmadığı halde neredeyse ışık olmayan ortamları bile iyi çekiyor. A52'de bir de derinlik sensörü var siz düşünün.

Xiaomi, haterı değilim ancak Evofone garanti hizmetine gitmek zorunda kalırsanız Allah yardımcınız olsun derim.

Evde 2 tane Xiaomi Note 9S vardı ikisinde de yazılımsal sorun çıktı.
Birini garantiye gönderdik düşmeyen telefona düşmüş ve anakartı hasarlı diyip 1.5k TL geçirmeye çalıştılar.

Geri