Neler Yeni

Sizce roblox açılacakmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa Mete
Sizce açılırmı ben 2-3 seneye açılır diye düşünüyorum sizce açılırmı?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
yunusemre

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Ad
Yasaklanması çok saçma, bu mantığa göre her şeyi yasaklamaları lazım

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
miyuw
Böyle şeyleri bu tür kısıtlamalarla çözebileceklerini düşünmeleri çok çok saçma geliyor kapatılması gereken binlerce uygulama içinden Roblox'u seçmeleri de çok gülünç

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Eren
Robloxu ne kadar sevmesemde yasaklanması mantıksız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle şeyleri bu tür kısıtlamalarla çözebileceklerini düşünmeleri çok çok saçma geliyor kapatılması gereken binlerce uygulama içinden Roblox'u seçmeleri de çok gülünç
teknoloji gelişti 90'larda yaşamıyoruz insanlar 1 tık ile o yasağı ihlal edebiliyor

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
miyuw
Robloxu ne kadar sevmesemde yasaklanması mantıksız
Mesaj otomatik birleştirildi:

teknoloji gelişti 90'larda yaşamıyoruz insanlar 1 tık ile o yasağı ihlal edebiliyor
İşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz.
gerekli önlemi almak yerine sorunu kökten halletiğini sanıp uygulamayı kaldırtıyor adamlar..

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
İşte baştakilerin bunu düşünemiyor olması işin en saçma tarafı mesela İnstagram'a erişim yasağı koyduklarında etrafımda ben de dahil herkes vpn kullandı,Teknoloji çağında bu tür yasaklar gereksiz.
gerekli önlemi almak yerine sorunu kökten halletiğini sanıp uygulamayı kaldırtıyor adamlar..
zaten çocuklara yönelik yasaklanan bir platform çocuk ne bilsin vpn'i
türkiyede sürekli birşeylerin yasaklanmasını bende savunmuyorum ama robloxun yıllardır adım atmamasından dolayı yasaklanması gayet olası bir sebep
kendi küçük kardeşimden biliyorum +18 sohbetler ve daha da fazlası..

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Ad
zaten çocuklara yönelik yasaklanan bir platform çocuk ne bilsin vpn'i
türkiyede sürekli birşeylerin yasaklanmasını bende savunmuyorum ama robloxun yıllardır adım atmamasından dolayı yasaklanması gayet olası bir sebep
kendi küçük kardeşimden biliyorum +18 sohbetler ve daha da fazlası..
Abi +18 muhabbet bir robloxda yok ki en basitinden orta okulda pixel world oynardım adamlar erotik hikaye anlatırlardı, sevgili falan yaparlardı oyunda

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Abi +18 muhabbet bir robloxda yok ki en basitinden orta okulda pixel world oynardım adamlar erotik hikaye anlatırlardı, sevgili falan yaparlardı oyunda
robloxun çocuklara yönelik ve kitlesinin çoğunun çocuklar tarafından kaplandığı için sorun o yoksa bende bilirim google'da en basit arama ile daha da erotik şeyleri çıkarmak

Top Bottom