cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Babasının parasıyla alıyor zaten o daBenim yaşım yirmiyi geçkin ama sendeki para bizde yok
Babasının parasıyla alıyor zaten o daBenim yaşım yirmiyi geçkin ama sendeki para bizde yok
Full kredi başka nasıl yapabileceğim ki bizde öyle anne baba yok maalesef kendimiz çalışıp kazanıyoruz herşeyiO zaman nasıl mining yapıyorsun ?
Bende alırken peşin almıyorum ki , bizde de nakit canlı kanlı o kadar para yok . Babamın Kart limitini köküne kadar kurutarak alıyorum daha sonra kartlar gelince satıyorum kart borcunu ödeyip kalan parayı cebe atıyorumFull kredi başka nasıl yapabileceğim ki bizde öyle anne baba yok maalesef kendimiz çalışıp kazanıyoruz herşeyi
kaç tane açtı artık . bence ekran kartı alım ve satımların diye konu açsın oradan yürütsünMadem sıklıdın neden giriyorsun istediği konuyu kurallara uygunsa açar ve seni alakadar etmez .
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kart 3090 12gb vram az ama yinede iyi kart .
Mesaj otomatik birleştirildi:
R5 5600x sipariş etti i9 10900k geldi .
Dediğim gibi rahatsız oluyorsan girme .kaç tane açtı artık . bence ekran kartı alım ve satımların diye konu açsın oradan yürütsün
o konu gözükmese ok ama gözüküyor işteDediğim gibi rahatsız oluyorsan girme .
Gözüküyor diye girmek zorunda değilsin .o konu gözükmese ok ama gözüküyor işte
işte napam merak ta ediyom sen niye ciddiye alıyon @KeReM 1963 bile ciddiye almıyor sen niye alıyon hatta ben bile almıyomGözüküyor diye girmek zorunda değilsin .
3070 büyük ihtimalle daha pahalıya gider. Nvidia akıllı davranıp mining kilidini sağlam tutarsa minerler o karta pek para vermez. Yine kırılırsa bilemem tabiöyle olursa harika olur valla 3070 Bile 15K dan gidiyor 3070Tİ 20 K
Ryzen 5 5600x sipariş etmiş elektrik faturası gelmiş desene :dR5 5600x sipariş etti i9 10900k geldi .
10900K o kadar güç çekmiyorRyzen 5 5600x sipariş etmiş elektrik faturası gelmiş desene :d
En kötü satarsın al gitsinAmazon JP den bi tane 3070 Tİ Çekmeyi düşünüyorum sizce 10-11K civar olur mu