Uzun vadede 2x kaldıraç riski yok özellikle Nvidia tarafında neredeyse hiç yok çünkü - bakiye olman için Nvidia binasına uçak filan çarpması lazım zaten bölünmeden sonra 120 dolarken 2x açarsan 70 dolar seviyesinde - bakiye olursun ama güzel yanı sonradan takviye ile o - olma riskini 30 dolara kadar düşürürsün.Kaldıraçlıya çok yaklaşmıyorum ben daha uzun vadeciyim yabancı borsalarda da uzun vade düşünüyorum
Takip edersen getirisi çok ve 2x kaldıraç riski yok gibi bir şey nvida yüzde 50 çakılması lazım - bakiye olmak içinAman hocam kaldıraç felan bize ters
Nvidia istisna,nvidiada zaten kaldıraçlının kralı yapılırda borsa istanbul ve nvidia gibi istisnalar harici hiç bulaşmam şahsenUzun vadede 2x kaldıraç riski yok özellikle Nvidia tarafında neredeyse hiç yok çünkü - bakiye olman için Nvidia binasına uçak filan çarpması lazım zaten bölünmeden sonra 120 dolarken 2x açarsan 70 dolar seviyesinde - bakiye olursun ama güzel yanı sonradan takviye ile o - olma riskini 30 dolara kadar düşürürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takip edersen getirisi çok ve 2x kaldıraç riski yok gibi bir şey nvida yüzde 50 çakılması lazım - bakiye olmak için
Yatırım tavsiyesi değildir ehehhehUzun vadede 2x kaldıraç riski yok özellikle Nvidia tarafında neredeyse hiç yok çünkü - bakiye olman için Nvidia binasına uçak filan çarpması lazım zaten bölünmeden sonra 120 dolarken 2x açarsan 70 dolar seviyesinde - bakiye olursun ama güzel yanı sonradan takviye ile o - olma riskini 30 dolara kadar düşürürsün.
Takip edersen getirisi çok ve 2x kaldıraç riski yok gibi bir şey nvida yüzde 50 çakılması lazım - bakiye olmak için
KesinlikleYatırım tavsiyesi değildir ehehheh
Kesinlikle hak veriyorum bakalım yakında alacağımNvidia istisna,nvidiada zaten kaldıraçlının kralı yapılırda borsa istanbul ve nvidia gibi istisnalar harici hiç bulaşmam şahsen
Midas üzerinden yatırım yapılır dimi ? yoksa bankadan felan mı yatırım yapmak lazım hisseyeHissesilerini de alıyorum iyi kazandiracak
rtx 5090 çıksa bile warframe her zaman çökücek. ve 200fps üstü vermiycek + oyunda troll skil shot kullandıgında 20fps garanti. rdr2 8k ultra grafikleri kadar yiyio oyunHocam boşverin 5080 i 5090 ı gelin warframe indeks atalım
şaka bir yana 50 serisi baya güçlü olucak gibi
Midas da kaldıraç yok ben Gedik yatırım ya da garanti trader kullanacagimMidas üzerinden yatırım yapılır dimi ? yoksa bankadan felan mı yatırım yapmak lazım hisseye
rtx 5090 çıksa bile warframe her zaman çökücek. ve 200fps üstü vermiycek + oyunda troll skil shot kullandıgında 20fps garanti. rdr2 8k ultra grafikleri kadar yiyio oyun