Neler Yeni

Sizce RTX'ten Sonra Ne Gelir

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Sadece X serisi X5080 falan

Chrollo04

80+ Bronze
Geleceğin teknolojisi bence sanal gerçeklik o yüzden VTX Virtual Reality Texel Extreme

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar Sizce RTX'ten Sonra ne gelir ben HTX diye bir şey düşündüm Hologram teknolojisi gibi sizinde aklınızda buna benzer şeyler var mı merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

NVIDIA Çalışanı varsa aranızda satarım bu fikri size 1 tane RTX 3080'e
PVGKT:
Pahalı Ve Gereksiz Kart Teknolojisi.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dostlar Sizce RTX'ten Sonra ne gelir ben HTX diye bir şey düşündüm Hologram teknolojisi gibi sizinde aklınızda buna benzer şeyler var mı merak ettim

NVIDIA Çalışanı varsa aranızda satarım bu fikri size 1 tane RTX 3080'e
Muhtemelen kısa sürede bir şey gelmez derken teknoloji çok hızlı ilerliyor. Yani, bence bundan bi üst seviyede artık bir şekilde ekran kartlarından ziyade insanın direkt olarak zihniyle bir şeyler gerçekleştirebileceği teknolojiler gelişebilir. Ekran kartı bazındaysa şahsen ışın izleme teknolojisinin uzun yıllar isimde kalacağını düşünüyorum.

Ariseks

80+ Gold
bence küçük ısınmayan aşırı güçlü pahalı şeyler gelir

Muhtemelen kısa sürede bir şey gelmez derken teknoloji çok hızlı ilerliyor. Yani, bence bundan bi üst seviyede artık bir şekilde ekran kartlarından ziyade insanın direkt olarak zihniyle bir şeyler gerçekleştirebileceği teknolojiler gelişebilir. Ekran kartı bazındaysa şahsen ışın izleme teknolojisinin uzun yıllar isimde kalacağını düşünüyorum.
E3D3923B-8D34-48B0-B6E9-B05B8679DFF4.jpeg

Top Bottom