EmptyMinds
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 27500
Samsung s24 fe hepsiburada fa 27500 tl sizce bu fiyata alayım mı yoksa bekleyeyim mi fiyatı daha fazla düşer mi
Sağ ol babama alacağız ya kamerasından falan memnun musun birde kaça aldınızAl geç. Yakında fiyatlar daha da artar pişman olursun. Güzel telefon kendim kullanıyorum. Seni üzmez.
Kamera renk doğrulu ve ayrıntıyı yakalama yönünden gayet iyi. 8K video çekebiliyor. Bazı farklı markaların amiral gemileri bile hala 8K video kaydı yapamıyor. Sene başında 26800'e MediaMarkt'tan almıştım. Fiyatı hala benzer. Dünya çapındaki çip sıkıntısından dolayı yakında fiyatının artabileceğini düşünüyorum. S25 FE ile de arasında çok az fark var. 5 bin TL daha verip S25 FE almak çok aklıma yatmıyor benim ki zaten yakında o da bu fiyat artımı olaylarından etkilenecek gibi.Sağ ol babama alacağız ya kamerasından falan memnun musun birde kaça aldınız
Güzel telefon alınabilir, alternatif olarak honor 200 pro önerebilirim. Kamera olarak 200 pro daha iyidirSamsung s24 fe hepsiburada fa 27500 tl sizce bu fiyata alayım mı yoksa bekleyeyim mi fiyatı daha fazla düşer mi
Uzun güncelleme alması da lazım honor da o garanti yok benceGüzel telefon alınabilir, alternatif olarak honor 200 pro önerebilirim. Kamera olarak 200 pro daha iyidir
Babanıza alacaksanız a56/256 gb modeli tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır paranız cebinizde kalır.Sağ ol babama alacağız ya kamerasından falan memnun musun birde kaça aldınız
Haklısınız ama s24 ün fiyatı 4.5k daha fazlabu fıyata hayır s24 almak cok daha mamantıkl
siz bilirsinizUzun güncelleme alması da lazım honor da o garanti yok bence