Sizce sıkıntı çıkarmı

Mhmd.

80+
Reaksiyon skoru
156
Arkadaşlar merhaba 2 ay civarı önce consolex diye biyerden PlayStation almıştım Hepsiburada üzerinden bugün tekrar satmak istediğimi belirttim makul bir fiyata anlaştık ve kargolayip gönderdim parasini kargo geldikden sonra test yapip göndereceklermis buyuk ihtimal sıkıntı çıkmaz zaten adamlarin yeri filan belli dükkanlarıda var ama cevremdeki herkes kesin dolandırıcı paran gitti diyor anlatmaya çalışıyorum dükkanları var güvenilir filan diye ama yinede anlamıyorlar sizede bir sormak istedim sizce sıkıntı çıkarmı

Arkadaşlar merhaba 2 ay civarı önce consolex diye biyerden PlayStation almıştım Hepsiburada üzerinden bugün tekrar satmak istediğimi belirttim makul bir fiyata anlaştık ve kargolayip gönderdim parasini kargo geldikden sonra test yapip göndereceklermis buyuk ihtimal sıkıntı çıkmaz zaten adamlarin yeri filan belli dükkanlarıda var ama cevremdeki herkes kesin dolandırıcı paran gitti diyor anlatmaya çalışıyorum dükkanları var güvenilir filan diye ama yinede anlamıyorlar sizede bir sormak istedim sizce sıkıntı çıkarmı
Valla hocam kendi topuğunuza kendiniz sıkmışsınız sağlam gönderdiğiniz ürünü size bozuk olanı ile değiştirip göndere bilirler belkide harbiden paranızı göndermezler yeri yurdu belli diye böyle şeyler yapmak çok saçma bizim burda yılların kuyumcusu vardı adam cukaladu parayı 1 senedir ortada yok yeri belli diye böyle şeylere kalkışmak çok riskli

Hocam okadarda ağır söylemeyin.d yani PlayStation nida ordan almıştım adamlar en başta dolandırirdi inşallah öyle bir şey olmaz yani benlik sıkıntı cok olmazda ailem baya kızar

Ha bide şöyle yaptik adamlar bana link gönderdi servis linki ordan başvuru yaptik kod aldim o kodla gönderdim yani hani bozulmuşta garantiye göndermişim gibi oldu

durum nedir, gelişme var mı? online olarak buradan sw2 oyun almak istiyorum ama emin olamadım.

durum nedir, gelişme var mı? online olarak buradan sw2 oyun almak istiyorum ama emin olamadım.
Hocam kargoyu gönderikten 1 gün sonra kargo teslim edildi 1 saat sonra aradılar iban istediler attilarda parayı güvenilirdir zaten instigram hesabına bakarsan anlarsin

kardom "bilme herkesi kendin gibi yoksa donun düşer deli gibi" bizim burada böyle denir kardo bilmem anlatabildim mi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,479
Üyeler
183,579
Son üye
Ozkan3D.desing
Geri