Sizce sınavlar iptal olur mu ?

Olmaz, erteleyemezler de. İlk dönem vakitleri vardı, 2.dönem yapılır diye ertelediler. Artık ellerinde not verecek bir şey yok. Sınavları yapacaklar. Ki bence de yapılmalı.

İptalini düşünemiyorum fakat ertelenmesi gerek.
Yüz yüze eğitim yapamayan devlet sınav için okulları açacak. Çok mantıksız.

olursa neden olur
olmazsa neden olmaz
Lgs Yks kesin olur ona bir şey olmaz da normal sınavlar iptal değil de ertelenme olur bence yani bu kadar taglere vaka sayılarına bakılırsa hiç mantıklı değil yani. Bizim burayı 15 gün karantinaya alacaklar şehiri ama sınav var ne hikmetse

%80 olmayacak gibi.
Artık çalışmaya başlayın.

olursa neden olur
olmazsa neden olmaz
Benim de daha 5 sınavım duruyor çoktan tarihleri belirlemişlerdi.Hiç iptal olucak gibi durmuyor.Ertelenmeside zor gibi duruyor bana kalırsa.Cafe ,restoran,avm gibi yerler açıksa okullarıda açalarlar sınavıda yaparlar.Sen günlük ort 2 2.30 saat çalış her sınavına yeter.Bize çıkacak soruları vs attılar kolaylık olsun diye.

Sınavları yapıp kapatma ihtimalleride bence oldukça yüksek.Bu vaka sayısında kimse göndermez gibi.

Yazılılar matematik hocamız soruları hazırladım dedikten 5 dakika sonra ertelendi önceki 2 kez bundaolur mu acaba?

Belli olmaz.

Olucak tabii ki de bruhter pardon twıtter da atılan 200k lık hastaglar var herkes bruhu pardon sağlığı düşünüyor.

Geri