Sizce Sınavlar Yapılmalımı

Bu Konuyu Daha Önce Açtığımın Farkındayım Ama İlk Sınavlar Yapıldığından Beridir Vaka Sayılarını Düşüremiyorlar Ki Uzaktan Eğitimden Aldığımız Vermide Geçtim
Gitmediğimiz okulun sınavına gitmek mantıksız...

Hayır sınavlar yapılmamalı.

Son düzenleme:
11. sınıfım seneye sınava giricem bu senenin bir çok konusunda eksiklerim var derslere çok katılmama rağmen verim alamıyorum her okulun online eğitim seviyesi aynı değil, 1. dönem notlarıyla idare edilebilir şimdilik.

Şu anki duruma göre yapılmamalı.
Her ne kadar vaka sayıları düşüyor gibi gösterseler de halk buna inanmıyor. Daha 5 gün önce 60K vaka varken şimdi 38K'ya düşürdüler.
Bu durumdayken yaparlarsa çok büyük tepki toplarlar.

Bence bu olağanüstü durumda okul denen şeyin dahi konusu açılmamalı, hayatımız söz konusu.
Bence sınav planlaması değil online eğitimi verimlileştirmeye yatırım yapmak daha mantıklı

Bu Konuyu Daha Önce Açtığımın Farkındayım Ama İlk Sınavlar Yapıldığından Beridir Vaka Sayılarını Düşüremiyorlar Ki Uzaktan Eğitimden Aldığımız Vermide Geçtim
Ya sınavlar yapılır ama bence yapılmaması gerek daha doğrusu vakalar bi 20k olunca olsun en azından

vakalar 2 günde 20k düştü
sınav için uygun ortamı hazırladık diyecekler paşa paşa sokacaklar bizi sınava
birçok öğretmen de dersleri anlamadığımızın farkında ki derslere etkileşim de çok az ona değinmiyorum bile
klasik türkiye herkes başına buyruk takılıyor ne yaparsın
sınav olmamalıyız desek de nafile

vakalar 2 günde 20k düştü
sınav için uygun ortamı hazırladık diyecekler paşa paşa sokacaklar bizi sınava
birçok öğretmen de dersleri anlamadığımızın farkında ki derslere etkileşim de çok az ona değinmiyorum bile
klasik türkiye herkes başına buyruk takılıyor ne yaparsın
sınav olmamalıyız desek de nafile
test sayısını azaltarak sınava uygun ortamı hazırlamış oluyorlar

Hocam sınavlar yapılmalı ama şuan değil. 40K vaka varken ölüme gitmek gibi oluyor.

Geri