Sizce Sistemi Pahalıya mı Topluyorum?

Ben 5070 için aldım epey gereksiz oldu 4000w üstü çekmiyor sistem ama 10 yıl götürsün istiyorum en azından bir de RGB'sine aldandım :D
Yav 10 yıla kim ölür kim kalır, teknoloji nereye gider kim bilir. :LOL:
Zaten şirketlerin satış politikaları gereği bi' ürünü kolay kolay o kadar uzun süre kimsede bırakmazlar, çünkü ya bi' teknoloji ya bi' sistem/soket bir şey değiştirip, yeni ürün satmak isterler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim istediğim monitör bu hocam
Baya detaylı bi' inceleme yapmışlar, puanlama olarak baya iyi ama satışı yok sanırım.
Bu cihazla aynı mı acaba, kodun sonu farklı ama aynı gibi.

Son düzenleme:
Enermax 1200 ile 1350 arasındaki bir fark yok değil mi watt dışında. 1200 olanı aldım ben 500 daha ucuz diye. Zaten 1200 fazla bile.

Sizce h6 flow mu yoksa bu mu hangisini önerirsiniz

Hocam kusura bakmayın gece uyumak zorunda kaldım geç cevap veriyorum. H6 flow alıcam gibi duruyor. Genel olarak çoğu kişi beyaz rengini alıyor ben siyah mi alsam bilemedim hangisi hoş durur?

H6 flow almayın hocam bomboş kasa gönderip sizi uğraştırıyorlar stok 3 fanla geliyor kasa kocaman, içine bir kasa parası kadar fana para harcıyorsunuz tavsiyem şunu alın onun yerine hem beyazı hem siyahı var ben beyaz gaming sistem kurduğum için beyazını tercih ettim çok ama çok memnunum

H6 flow almayın hocam bomboş kasa gönderip sizi uğraştırıyorlar stok 3 fanla geliyor kasa kocaman, içine bir kasa parası kadar fana para harcıyorsunuz tavsiyem şunu alın onun yerine hem beyazı hem siyahı var ben beyaz gaming sistem kurduğum için beyazını tercih ettim çok ama çok memnunum

Kasa hoşuma gitti bunu alabilirim

Kasa hoşuma gitti bunu alabilirim

Kanka düşünme direkt al bak gerçekten premium bir kasa, araştır yorumlara bak kuran kişilerin görsellerine muazzam bir kasa, şu anda kullanıyorum, gerek kablolaması gerek havalandırması her şeyi süper

bu kasa zero serisi için özel sınıf kasa eğer ki anakart project zero olmuyacaksa kablolamada baya sorun yaşarsınız çünkü bu kasa zero serisi için

Yav 10 yıla kim ölür kim kalır, teknoloji nereye gider kim bilir. :LOL:
Zaten şirketlerin satış politikaları gereği bi' ürünü kolay kolay o kadar uzun süre kimsede bırakmazlar, çünkü ya bi' teknoloji ya bi' sistem/soket bir şey değiştirip, yeni ürün satmak isterler.

Baya detaylı bi' inceleme yapmışlar, puanlama olarak baya iyi ama satışı yok sanırım.
Bu cihazla aynı mı acaba, kodun sonu farklı ama aynı gibi.

evet tr deki karşılığı bu sadece parlaklığı 300 nit daha az

zaten h6 nin özelliği o o kasayı alan adam fanı var dönsün diye almıyor bu tarz kasalarda herkes fanları değiştiriyor lian li koyuyorlar genelde :D

bu kasa zero serisi için özel sınıf kasa eğer ki anakart project zero olmuyacaksa kablolamada baya sorun yaşarsınız çünkü bu kasa zero serisi için

evet tr deki karşılığı bu sadece parlaklığı 300 nit daha az

zaten h6 nin özelliği o o kasayı alan adam fanı var dönsün diye almıyor bu tarz kasalarda herkes fanları değiştiriyor lian li koyuyorlar genelde :D

Project zero ile tam uyumlu fakat tercihen opsiyonel yapmışlar kanka, istersen normalde şekilde de kullanıma olanak veriyor.

h6 alan adam beyazı seviyordur li anli olmazsa olmaz tabi ama biraz tuzlu 3 tane li anli ekleyeyim desen 4 bin lira :)

Ben sorun oluyor olarak bildiğim için önermiyorum

Ben sorun oluyor olarak bildiğim için önermiyorum
Dostum kasa önümde kurdum kullanıyorum söylüyorum, varsayım üzerine konuşmuyorum neden yanlış yönlendirelim insanları. Project zero anakart da takarsın normal atx anakart da. Kasa sadece ona uygun değil her ikisine uygun
videoyu bırakıyorum izlersin.

Dostum kasa önümde kurdum kullanıyorum söylüyorum, varsayım üzerine konuşmuyorum neden yanlış yönlendirelim insanları. Project zero anakart da takarsın normal atx anakart da. Kasa sadece ona uygun değil her ikisine uygun
videoyu bırakıyorum izlersin.

Ben aksi bir şey demiyorum fark ettiysen ben kendim olmuyor olarak bildiğim için önermiyorum dedim bu kasayı bende almaya niyetlendim kablolamama yönünden zorluk çıkardığını duydum ondan dolayı almıcam ve hala önermiyorum
topluyamazsın demedim bir şey demedim ayrıca az sakin ol :d

Ben aksi bir şey demiyorum fark ettiysen ben kendim olmuyor olarak bildiğim için önermiyorum dedim bu kasayı bende almaya niyetlendim kablolamama yönünden zorluk çıkardığını duydum ondan dolayı almıcam ve hala önermiyorum
topluyamazsın demedim bir şey demedim ayrıca az sakin ol :d
İşte kablolama yönünden sorun çıkardığını duydum diyorsun ya, ben de tam olarak onun doğru olmadığını anlatıyorum dostum, yine tercih etmeyebilirsin ama bu kasada böyle bir sorun yok hatta aksine ön tarafa kablo geçmesi için birçok beyaz silikon çerçeveli çıkış vermişler.

2 haftada şu ana kadar aldıklarım;
-Msı B850 Gaming Plus Wifi 8700 TL (Gaminggenden alındı normal fiyatı 9100 tlydi 400 cashback geldi)
-Kioxia Exceria Pro 1TB 2700 TL (Vatan indiriminde alındı)
-Klevv Cras V Rgb 2x16(32gb) 3800 TL (Gaminggenden alındı normal fiyatı 5200 tlydi 1400 cashback geldi. Şuan en ucuzu 6400 tl)

Geri kalan ekran kartı, işlemci, kasa ve psu. Sıvı soğutmada sonra bakınıcam. Şu ana kadar aldıklarım toplam 15200 tl tuttu. Ekran kartı rtx 5070 ti için 40000 bin desek, işlemci için düşündüğüm ya 9700x yada 7800x3d yani 12-14 bin tl arası. Kasa ve psu 7-8 bin civarı olarak düşündüm. Toplam sistem 75-80 arasına gelmiş oluyor. Sıvı soğutmayıda katarsak 80 ni rahat geçicem gibi. Sizce sistemi pahalıya mı topluyorum?
Biriken cashbackleri kasa ve psu için yada sıvı soğutmaya harcıcam.
Kaç kez geliyoruz dünyaya be yapıştır gitsin 🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri