Neler Yeni

Sizce sıvı soğutmalar taşırken sıvı sızdırabilir mi ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
ITX sistemi taşımak için diziyorum ama soğutucuda tıkandım. Ya 5.5 cm yükseklikte bir fan veya bir sıvı soğutucu alacağım . Fakat beni asıl korkutan olay her taşımada boru zedelenip sıvı akıtması olur.

Sizce borular bu durumlarda sıvı akıtır mı ?
Sıvılar zarar verir mi sisteme ?
Zarar verirse tamamen zarar firma tarafından karşılanıyor mu ?
Sizce 120 mm sıvı soğutucular iyi soğutur mu ?
Rampage marka sıvı soğutmalar iyi midir ?
Low Profile al bu derde girme dediğiniz max 5.5cm yüksekliğe sahip low-profile air cooler önerinizi beklerim

Bütçem muhtemelen max 1500 TL

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
O borulari sistemdeki parcalar kolay kolay delip kesmez bir sorun yasayacagini düşünmüyorum

Iclerindeki sivi iletken bir sivi degil bu yuzden elektronik parcalara zarar vermez

corsair thermaltake nzxt gibi markalari tercih etmeni oneririm

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O borulari sistemdeki parcalar kolay kolay delip kesmez bir sorun yasayacagini düşünmüyorum

Iclerindeki sivi iletken bir sivi degil bu yuzden elektronik parcalara zarar vermez

corsair thermaltake nzxt gibi markalari tercih etmeni oneririm

NZXT'nin 120 mm veya param yeterse 240 mm olanını düşünüyorum vatanda uygundu 1500 TL civarı . Çok şık çok sağlam . Peki Coolermaster iyi midir ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
NZXT'nin 120 mm veya param yeterse 240 mm olanını düşünüyorum vatanda uygundu 1500 TL civarı . Çok şık çok sağlam . Peki Coolermaster iyi midir ?
280 falan varsa kasada

yoksa

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
Evet iyi radyatör boyutu ne kadar buyurse sogutma ve bütçe o kadar artar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin

Her markanın farklı kaliteler de ürünleri oluyor. Markaya değil modele bakmak daha doğru olur.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
280 falan varsa kasada

yoksa

O HA AŞIRI UCUZ VE BEN BUNA GÜVENEMEDİM HAHAHA bu fiyat ne şaka mı ? 1399 TL'ye imkanı yok olamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar asıl sorum veya sorunum sıvı soğutmalara güvenemiyorum. Ben kasayı taşıyacam çantada ve boyutları PS5'ten küçük. Sizce bu soğutucular sıvı sızdırır mı ve sızarsa nolur ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O HA AŞIRI UCUZ VE BEN BUNA GÜVENEMEDİM HAHAHA bu fiyat ne şaka mı ? 1399 TL'ye imkanı yok olamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar asıl sorum veya sorunum sıvı soğutmalara güvenemiyorum. Ben kasayı taşıyacam çantada ve boyutları PS5'ten küçük. Sizce bu soğutucular sıvı sızdırır mı ve sızarsa nolur ?
ID Cooling güzel marka valla

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
ID Cooling güzel marka valla

Marka süper zaten . Ne zaman incelesem sürekli Noctua ile kafa kafaya gidiyor.

13400F için değer mi ya sıvı soğutma ? Anakart zaten H610 , ne bir OC çekeceğim ne de 13600K takmayacağım. Ayrıca kasa itx diye sadece 55mm boyutundaki " ID-Cooling IS-50X Low Profile 55mm 4Pin PWM İşlemci Soğutucu" gibi soğutucular konabiliyor. Ve test sonuçlarına göre en iyi Low-Profil soğutuculardan biri buymuş. Sıvı soğutmaya değer mi ekstra para ? Eğer bütçeden kısarsam 13400F yerine 13500 alacağım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Marka süper zaten . Ne zaman incelesem sürekli Noctua ile kafa kafaya gidiyor.

13400F için değer mi ya sıvı soğutma ? Anakart zaten H610 , ne bir OC çekeceğim ne de 13600K takmayacağım. Ayrıca kasa itx diye sadece 55mm boyutundaki " ID-Cooling IS-50X Low Profile 55mm 4Pin PWM İşlemci Soğutucu" gibi soğutucular konabiliyor. Ve test sonuçlarına göre en iyi Low-Profil soğutuculardan biri buymuş. Sıvı soğutmaya değer mi ekstra para ? Eğer bütçeden kısarsam 13400F yerine 13500 alacağım
ITX anlayışını anlamadığım ve anlamayacağım için bilgim yok maalesef. ITX' in sıradan kullanıcı için ne amacı olabilir ki

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
ITX anlayışını anlamadığım ve anlamayacağım için bilgim yok maalesef. ITX' in sıradan kullanıcı için ne amacı olabilir ki

Her hafta sistemi taşıyorum ve ITX de buna olanak sağlıyor . Sıradan veya profesyonel olmaya gerek yok elbette . Sonuç olarak E-ATX kasa toplayan ile ITX toplayanın tek farkı aldığı parça boyutları .

Ben daha çok low-profile yeterli mi sorusu da sormaya çalışmıştım. Özel durumlardan dolayı taşıyorum o yüzden ITX kasa ATX kasa meselesine girmek gereksiz o yüzden :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Her hafta sistemi taşıyorum ve ITX de buna olanak sağlıyor . Sıradan veya profesyonel olmaya gerek yok elbette . Sonuç olarak E-ATX kasa toplayan ile ITX toplayanın tek farkı aldığı parça boyutları .

Ben daha çok low-profile yeterli mi sorusu da sormaya çalışmıştım. Özel durumlardan dolayı taşıyorum o yüzden ITX kasa ATX kasa meselesine girmek gereksiz o yüzden :D
Hocam peki monitörü ne yapıyorsun sorması ayıp. Sırtlıyon mu? Yoksa portable monitörler var onlardan mı var type c, mini dp falan oluyolar 13-14 inç

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Hocam peki monitörü ne yapıyorsun sorması ayıp. Sırtlıyon mu? Yoksa portable monitörler var onlardan mı var type c, mini dp falan oluyolar 13-14 inç

Gittiğim yerde de monitör var hocam. Ben her şeyi hallettim merak etme sen :D Benim derdim soğutucu

Top Bottom