Oyunun ön siparişe özel kostümü falan (açıklamasında yazıyor) var ben ön siparişden almayacağım fakat sadece fiyatını merak ediyorum, oyun bu ayın sonunda PC'ye çıkacak fakat hâlâ belli olmadı. Sizce PC Portu ertelenecek mi?
Oyunun PC portu sızmıştı sanırım zaten o yüzden erken çıkıyor.Çıktığı gün kırılacağı için ertelenebilir. Yani ben olsam ertelerdim
Aa harbi lan haberim yoktu oyun çoktan sızmışOyunun PC portu sızmıştı sanırım zaten o yüzden erken çıkıyor.
60 dolar olur Sony PC'ye bütün oyunlarını 60 dolardan çıkardı şuana kadar.Ertelenmez. Fiyatı da 60-70 dolar arası olur.
Belki MENA'ya özel 50 dolardan çıkabilir. GoW için öyle yapmışlardı fakat oyunun arkasında Marvel var, TR altyazı gelmeme sebebi de onlar.60 dolar olur Sony PC'ye bütün oyunlarını 60 dolardan çıkardı şuana kadar.
Tonlarca dil barındırıyor Türkçe yok. Yerelleştirme de yapmazlar. Santa Monica'nın payı büyük GoW Ragnarok konusunda.Belki MENA'ya özel 50 dolardan çıkabilir. GoW için öyle yapmışlardı fakat oyunun arkasında Marvel var, TR altyazı gelmeme sebebi de onlar.