Xeulith
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Mehmet Bayırlı
- Discord
- Xeulith#0585
- Bütçe
- 8500
Selam dostlar, umarım keyfiniz yerindedir diyerek konuya giriyorum. Daha öncesinde notebook mu almalıyım, yoksa bilgisayar mı toplamalıyım diye sormuştum. Görünen o ki büyük bir çoğunluk notebook almamı söylüyordu ve benim de aklıma yatan en başından bu yana notebok almaktı diyebilirim.
Şu anki bütçem 6500 - 8500 arasında diyebilirim. Elimdeki eski olan bilgisayarı da satıp üstüne ekleyebilirim, böylelikle bütçem 9500 gibi bir şey olabilir. Buna uygun olarak sormak istediğim birkaç soru var dostlar.
Sizce elimdeki bütçe ile GTX 1660 TI olan bir ekran kartı mı almalıyım, çünkü şu anda en çok gözüme batan notebook şudur;
Kesinlikle bu HP omen diyordum, fakat birçok dostum 1660 TI olan bir ekran kartı almamı söyledi. Ben ileride üniversiteye de gideceğim elbet dostlar, yani anlayacağınız daha 4-5 yıl kullanmam gerekecek bunu. Fakat şu an için daha çok oyun oynamak istediğimi belirtmek isterim. (Elbette işlerimi de sık sık yapacağım)
Ayrıca gördüğüm bir notebook;
Açıkçası benim aradığım özellikler şunlardı ki; i5 veya i7 10. nesil bir işlemci veya ryzen 7 gibi bir işlemci, kesinlikle 16 GB Ram istiyordum fakat birçok arkadaşım bana sonradan alırsın diyordu, arkadaşlar inanın bir daha harcama yapmak istemiyorum pek bu bilgisayara... Aldıysam tam alayım diyorum, ayrıca 1 TB SSD vardı üstte attığım linkte (HP Omen), ekran olarak kaç inç almalıyım hiçbir fikrim yok. 15.6 inç nasıl bunu da açıklarsanız sevinirim, küçük mü gelir sizce?
Anlayacağınız dostlar, güzel bir notebook almak istiyorum. Özellikle şu an için oyunlarda yüksek performans almak istiyorum fakat RTX ekran kartı bulunan bir notebook alacak param yok maalesef... Bana uygun olabilecek güzel notebook önerilerinizi bekliyorum, önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Küçük bir not
Forumda yeniyim diyebilirim, herhangi bir hatam varsa şimdiden özür dilerim.
Şu anki bütçem 6500 - 8500 arasında diyebilirim. Elimdeki eski olan bilgisayarı da satıp üstüne ekleyebilirim, böylelikle bütçem 9500 gibi bir şey olabilir. Buna uygun olarak sormak istediğim birkaç soru var dostlar.
Sizce elimdeki bütçe ile GTX 1660 TI olan bir ekran kartı mı almalıyım, çünkü şu anda en çok gözüme batan notebook şudur;
HP Omen 15-en0004nt 267U5EA Ryzen 7 4800H 16 GB 1 TB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 15-en0004nt 267U5EA Ryzen 7 4800H 16 GB 1 TB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 15-en0004nt 267U5EA Ryzen 7 4800H 16 GB 1 TB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Kesinlikle bu HP omen diyordum, fakat birçok dostum 1660 TI olan bir ekran kartı almamı söyledi. Ben ileride üniversiteye de gideceğim elbet dostlar, yani anlayacağınız daha 4-5 yıl kullanmam gerekecek bunu. Fakat şu an için daha çok oyun oynamak istediğimi belirtmek isterim. (Elbette işlerimi de sık sık yapacağım)
Ayrıca gördüğüm bir notebook;
HP Pavilion 15-EC0020NT 9ET67EA Ryzen 7 3750H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Pavilion 15-EC0020NT 9ET67EA Ryzen 7 3750H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Pavilion 15-EC0020NT 9ET67EA Ryzen 7 3750H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Açıkçası benim aradığım özellikler şunlardı ki; i5 veya i7 10. nesil bir işlemci veya ryzen 7 gibi bir işlemci, kesinlikle 16 GB Ram istiyordum fakat birçok arkadaşım bana sonradan alırsın diyordu, arkadaşlar inanın bir daha harcama yapmak istemiyorum pek bu bilgisayara... Aldıysam tam alayım diyorum, ayrıca 1 TB SSD vardı üstte attığım linkte (HP Omen), ekran olarak kaç inç almalıyım hiçbir fikrim yok. 15.6 inç nasıl bunu da açıklarsanız sevinirim, küçük mü gelir sizce?
Anlayacağınız dostlar, güzel bir notebook almak istiyorum. Özellikle şu an için oyunlarda yüksek performans almak istiyorum fakat RTX ekran kartı bulunan bir notebook alacak param yok maalesef... Bana uygun olabilecek güzel notebook önerilerinizi bekliyorum, önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Küçük bir not
Forumda yeniyim diyebilirim, herhangi bir hatam varsa şimdiden özür dilerim.