- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
Aynen.%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi
Aynen.%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi
Adam sadece uyarmış senin sorgulama şeklinin doğru olduğu ne malum sen İslam neye göre yani sana göre neden böyle hangi sebeple gerçekten Allahın dini ise bence senin bilinç altın bildiklerin doğrultusunda sorgulayip böyle düşünüyor ya senin düşüncen yanlış ise misal din sana göre uydurmadir argümanların bunu söyleyebilir ama onun ne derece doğru olduğunu bilemezsin belkide din gerçektir Ateizmi destekleyen çoğu şey olduğu gibi Dini destekleyen çoğu kanıt vs vardır hangisi size göre doğru ise zaten onu seçersiniz net olarak doğru olan birsey yoktur sadece size ona vs göre vardırDin gözünüzü o kadar kör etmiş ki sadece islamın gercek bir din olmadigini size anlatmaya calistim birini taciz etmedim adam oldurmedim kimseye tecavuz etmedim yine de bu sozleri goruyorum yazik
Bence bir düşünceye çok bağlanmayın aksi çıkarsa bu sizin için iyi olmayabilir kanı nızın yanlış olma ihtimalide vardır%100 ihtimalle öyle bir şeyle karsilasmayacagim ama var oldugunu varsayarsak tanrı, sorguladigim icin arastirdigim icin beni cennete alirdi
Tanrının biz insanı en güzel şekilde "yarattık" demesinden ve Tanrının muhammedin karılarını tehdit etmesi ve eger muhammedi bosarsaniz ona bakire kizlar veririm demesi, kadınlara deger vermemesi kadını döl ekme yeri olarak gormesi tanrinin sozu olamaz benceAdam sadece uyarmış senin sorgulama şeklinin doğru olduğu ne malum sen İslam neye göre yani sana göre neden böyle hangi sebeple gerçekten Allahın dini ise peki bence senin bilinç altın bildiklerim doğrultusunda sorgulayip böyle düşünüyorsun ya senin düşüncen yanlış ise misal din sana göre uydurmadir argümanların bunu söyleyebilir ama onun ne derece doğru olduğunu bilemezsin Ateizmi destekleyen çoğu şey olduğu gibi Dini destekleyen çoğu kanıt vs vardır hangisi size göre doğru ise zaten onu seçersiniz
Merak ettim bu ayetleri atabilirmisiniz ayriyetten Tanrının neden bunu yaptığını bilemeyiz onun doğrusu farklı olabilir vs bu sadece bize göre böyledir döl ekme yeri derken anlamadım Bakara 233 den bahsediyorsanız Tarla der iken farklı birsey kastediyor olabilir siz bu cümleye bakarak bu anlamı çıkarmış olabilir başka amaçla yazılmış da olabilirTanrının biz insanı en güzel şekilde "yarattık" demesinden ve Tanrının muhammedin karılarını tehdit etmesi ve eger muhammedi bosarsaniz ona bakire kizlar veririm demesi, kadınlara deger vermemesi kadını döl ekme yeri olarak gormesi tanrinin sozu olamaz bence