Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Sizce Tanrıya İhtiyacımız Var mı? Bana göre Tanrıya ihtiyacımız var ve de olacak.
Hala müslümanım.10dk önce müslümandı bu adam
değilsin.Hala müslümanım.
Neden ki, gayet ge müslümanım
Değilsin.Neden ki, gayet ge müslümanım
Sana tek ihtiyacin olan sey sensin.Sizce Tanrıya İhtiyacımız Var mı? Bana göre Tanrıya ihtiyacımız var ve de olacak.
Tanrıya ve dinlere ihtiyaç var ve her zaman olacak. İnsanların vicdanlarını korkutmanın tek yolu bu.. @Harley Quinn❖ sen ne düşünüyorsun?Sizce Tanrıya İhtiyacımız Var mı? Bana göre Tanrıya ihtiyacımız var ve de olacak.
Korkutmak için değil, senin için ihtiyaç var mı? kişisel görüşünTanrıya ve dinlere ihtiyaç var ve her zaman olacak. İnsanların vicdanlarını korkutmanın tek yolu bu.. @Harley Quinn❖ sen ne düşünüyorsun?
Ben inanmıyorum. O yüzden bana var diyemem ama dolaylı yoldan benim de ihtiyacım var. Şöyle ki, insanların etrafta kimse olmadığı zaman korkacak bir izleyene ihtiyaçları var. Çünkü insanlar zorla iyi olmaya çalışıyorlar. Önündeki zorunluluğu kaldırırsan -Allahın olmadığını kanıtlarsan- kaos olur. Benim korkacak bir şeyim olmamasına rağmen, her zaman iyi olanı yapmaya çalışıyorum. Ama herkes böyle değil. O yüzden, evet ihtiyacım var.Korkutmak için değil, senin için ihtiyaç var mı? kişisel görüşün