Sizce Türkiye'nin En İyi Başbakanı kimdir?

Bir şey bilmeden sorman hoş değil öncelikle.
Ve insanları ötekileştirmen de cabası.
Madem ciddisin anlatalım.
Muhsin yazıcıoğlu türkiye de tek dürüst siyasetçi ödülü almış adamdır.
kendisi bir anadolu çocuğudur ülkücüdür vatan millet sevdalısıdır.
BTP'nin kurucusudur.
Helikopterin düşmesi sonucu şehit edilmiştir.
Hala tartışmalar vardır suikast olduğu kesindir ama.
Hacettepe de okuduğunu biliyorum.
Oralara gelmiş insanın bunlardan haberi olmaması tuhaf.
Ki bilmek zorunda değilsin...
İnan dostum 90'lar siyasetiyle, derin devletle bilmem neyle gram ilgilenmiyorum, umrumda da değil. Kendim araştırıp da öğrenmem, elime bi öğrenme fırsatı geçmiş onda da sana denk geldim.

İnan dostum 90'lar siyasetiyle, derin devletle bilmem neyle gram ilgilenmiyorum, umrumda da değil. Kendim araştırıp da öğrenmem, elime bi öğrenme fırsatı geçmiş onda da sana denk geldim.
Sadece 90'lar değil aslında tarihini ve kültürünü bilmezsen yozlaşmaya çok açık oluyorsun.
Şükürler olsun ben küçüklüğümden beri aydın biriydim.
Ülke üstünde oynanan oyunları görmeye çalıştım.
Fakat bunun için bir 40 yıla daha ihtiyacım var.

Ve gerçekten yerinde olmak isterdim, siyasetle ilgilenmemek çok güzel bir şey fakat ülkenin durumu seni buna sürüklüyor.
10 yaşında çocuklar ekonomi konuşuyor.
Git Almanya ya sor angela merkel görevi bıraktı diye çoğu belki şaşırabilir bilmeyebilir.
Bir ülkenin vatandaşına sağladığı apolitik seviye bu olmalı.

Erdoğan

Daha olmadı belki ama olabilecek birini örnek göstermek gerekirse zafer partisi başkanı sanırım.

Atatürk haric ben yönetime adam akilli birinin geldigini düşünmüyorum
Tayyip diyen.....

Mustafa Kemal Paşadan sonra bu ülkenin başına doğru dürüst birisi geçmedi gelen herkes kendi cebini doldurdu ekonomiyi veya başka bir yeri batırıp gitti ortalama diyebileceğim birisi varsa o da Turgut Özal

Erdoğan zamanında emekli olup siyaseti bıraksaydı iyi diyebilirdim ama şuan ülke rezil bir durumda 5-6 şirket tüm ülkeyi sömürüyor yandaşları da belli neyse çok konuştum yine kapıya polis gelmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erdoğan diyenler bu ülke 20 yıldır soyuluyor merkez bankası bomboş siz hala çıkıp en iyi başbakan diyorsunuz bu olaylar 10 yıl öncede vardı sadece 2022 de yaşanmıyordu

Ülkenin başı beladan çıkmıyor ki hangi siyasetçi iyi hangisi dürüst bilesiniz, hayırlı bayramlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,433
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri