Bambi bedo
80+
Boş boş konu açma
Bakteriler de olabilir sonuçta bakteri hayvan da değil bitki de değil.Evet cinler,hayvanla,melekler,bitkiler,insanlar ve bilinmeyen 2 varlık diye geçiyor.
Olabilir.Bakteriler de olabilir sonuçta bakteri hayvan da değil bitki de değil.
öncelikle bizde uzay sisteminde yaşadığımız için bizde bir uzaylıyızıdır fakat bizden başka var mıdır? işin dini tarafını ele alırsan kuranda herhalde 7 farklı varlık vardı bunların 5 i biliniyor kalan 2 si ise bilinmiyor o yüzden kalan 2 varlıklar uzaylılar olabilir işin bilimsel yönünne bakılırsa bir çok teori var uzaydan gönderilen ses mesajı vesaire gibi bana kalırsa bizim dışımızda uzaylılar varArkadaşlar gelin biraz uzay hakkında konuşalım tartışalım, ben şahsen koskoca evrende yalnız olmadığımızı düşünen bir insanım. Bence uzaylılar var peki ya sizce?
Bu videoyu da bırakayım buraya izlemeyen varsa izleyebilir
Ona bakılırsa modern bilim,insanı hayvan olarak alıyor.Bakteriler de olabilir sonuçta bakteri hayvan da değil bitki de değil.
51. Bölgede uzaylı falan olduğunu düşünmüyorum en büyük ve saçma komplo teorisi.Var
Area 51
İnsan zaten bir hayvanOna bakılırsa modern bilim,insanı hayvan olarak alıyor.
Ama kuran ayrı almış yani bakteriyi de hayvan olarak almış olabilir.51. Bölgede uzaylı falan olduğunu düşünmüyorum en büyük ve saçma komplo teorisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnsan zaten bir hayvan