Sizce Uzaylılar Varmı?

Pentagonda zombi istilasına karşı bir sürü önlem alınmıştı. O yüzden UFO’ya falan inanmam ben
Valla bence kesinlikle koskoca evrende yalnız değiliz bir düşün, sadece samanyolu galaksisinin içinde ne kadar gezegen var ve milyarlarca galaksi var.

Valla bence kesinlikle koskoca evrende yalnız değiliz bir düşün, sadece samanyolu galaksisinin içinde ne kadar gezegen var ve milyarlarca galaksi var.
Pentagonun yayınladığı UFO’ların yalan olduğunu düşünüyorum sadece

Uzaylılar var ,onlar da biziz

Arkadaşlar gelin biraz uzay hakkında konuşalım tartışalım, ben şahsen koskoca evrende yalnız olmadığımızı düşünen bir insanım. Bence uzaylılar var peki ya sizce?
Bu videoyu da bırakayım buraya izlemeyen varsa izleyebilir :)
Bence uzaylılar degilde bizim bilmedigimiz çok canlı var , incil , kuran , tevrat da yazıyor bu canlılar galiba

Olabilir. Ama olmayabilir de çünkü kuranda geçmiyor geçse kesin yargı ile konuşabilirdik.
Ben kesinlikle olduğunu düşünüyorum çünkü milyarlarca galaksi var ve sadece samanyolu yani bulunduğumuz galaksinin içinde kaç tane gezegen var.

Arkadaşlar gelin biraz uzay hakkında konuşalım tartışalım, ben şahsen koskoca evrende yalnız olmadığımızı düşünen bir insanım. Bence uzaylılar var peki ya sizce?
Bu videoyu da bırakayım buraya izlemeyen varsa izleyebilir :)
Bence varlar fakat bizim hayal ettiğimiz gibi olmayabilirler.
Fakat bu evrende bizden başka yaşayanların olduğuna şüphem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,535
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri